SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2 Gün İzin Verildi

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Malatyaspor'da teknik heyet ve futbolculara 2 gün izin verildi.

Ünyespor karşılaşması sonrası sarı kırmızılı takımda teknik heyet ve futbolculara 2 gün izin verilirken, takımın Pazar günü Yeşiltepe Tesisleri'nde toplanacağı kaydedildi. 24 Ekim Pazar günü Belediye Bingöl deplasmanına gidecek olan sarı kırmızılı takımda kart cezalısı Mert Güneş ve sakatlığı devam eden Murat Avcu'nun bu karşılaşmada forma giyemeyecekleri bildirildi.
Öte yandan 2 maçlık cezası sona eren forvet oyuncusu Ahmet Çetinkaya'nın Pazar günkü çalışmada yer alacağı, sakatlığı devam eden Okan'ın ise durumunun netlik kazanmadığı, bu futbolcunun Belediye Bingöl maçına yetiştirilmeye çalışıldığı kaydedildi.

Öte yandan Ünyespor maçının 33. dakikasında rakip takım oyuncusuyla çarpışan Cihan Bakan'ın kafasında yırtılma meydana gelmiş ve ambulans ile Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Bu oyuncunun kafasına 6 dikiş atıldığı ve durumunun iyi olduğu öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız