SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2. Hafta Sonu Sokağa Çıkma Yasağı

0
Güncellendi - 2020-04-19 23:42:07
2. Hafta Sonu Sokağa Çıkma Yasağı
A- A+ PAYLAŞ

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Malatya’nın da aralarında bulunduğu 30 büyükşehir ile Zonguldak'ta 17 Nisan Cuma gecesi saat 24.00'ten, 19 Nisan Pazar gecesi saat 24.00'e kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Malatya’da yasaktan önce insan yoğunluğu oluşan cadde ve sokaklar, yasaktan sonra boş kaldı.

Malatya’da yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında sokağa çıkma yasağının başlamasının ardından cadde ve sokaklarının boş kaldığı gözlemlendi. Soykan Meydanı, 15 Temmuz Millet Meydanı, İnönü Caddesi ve Kışla Caddesi boş kalırken, sokağa çıkma yasağından muaf olan kişilerin işlerine gitmek için sokağa çıktıkları görüldü.

Malatya’da yasaktan önce insan yoğunluğu olan İnönü Caddesi, Kışla Caddesi ve Soykan Meydanı’nda kuş uçmazken, emniyet ekipleri denetimlerde bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- AA- iha

FOTOĞRAFLAR: Yol ve meydanların yasak nedeniyle tenha hali ve bazı yerlerin yasaktan önceki görüntüleri

Atatürk (Kışla) Caddesi girişi

İnönü Caddesi

Hükümet Meydanı (15 Temmuz Şehitleri Meydanı)

Çevre Yolu

Beşkonaklar

Yeni Cami ve Soykan Meydanı

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Yazıhanli (3 yıl önce)
    Bir de dun cekseydiniz keşke Malatya cadde sokaklarını....
    0
    0
    Yanıtla