SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'2 Helikopter Malatya'dan Kalktı!'

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:28:44
'2 Helikopter Malatya'dan Kalktı!'
A- A+ PAYLAŞ

Gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak'tan şok iddia! Dilipak, BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun kazada ölmediğini, infaz edildiğini söyledi. Helikopterin sert inişi sonrası, bölgeye gönderilen ekibin Yazıcıoğlu'nu öldürdüğünü iddia eden Dilipak, ölmeden önce BBP liderinin iki rekat namaz kıldığın söyledi.

Dilipak'tan akıllara durgunluk veren iddia! Komplo teorilerini bile geride bırakacak iddiaya göre Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopteri zorunlu iniş yaptıktan sonra bölgeye intikal eden bir ekip tarafından infaz edildi.

SENARYO GİBİ...

Dilipak'ın konferansta dile getirdiği iddialar, mevcut raporların yanısıra bölgedeki hava hakeretlilikleri ile bugüne kadar ortaya atılan iddialardan çok farklı. Yazıcıoğlu'nun helikopterinin düştüğü hemen hemen tüm raporlarda sabit. Dilipak'a göre ise helikopter düşmedi, bölgeye zorunlu iniş yaptı. İşte Dilipak'ın o akıllara durgunluk veren sözleri:

''Muhsin Yazıcığlu helikoptere binmeden önce aradığı bir gazeteci var, o da benim. Dedim bak başkanım. Biz bu dünyada yaptıklarımızın hesabını vereceğiz ama yapmamız gerekipte yapmadıklarımızın da hesabını vereceğiz. Söylediğimizin e söylemediğimizin hesabını vereceğiz. Sen bazı şeyler biliyorsun, ben bilmiyorum. Senin bildiklerini rüyamda görsem dudağım uçuklar.

BENİ ARADI

Kahramanmaraş'a giderken beni aradı. Dilipak bak, konuşmamız lazım. Maraş'a gitme kararı vermiş öyle arıyor. Gel konuşalım anlamında söyledi ama ben de Gaziantep'e gidecektim. Hasan Celal'de Antepli'dir. Bunlar sistem içinden gelip, sisteme muhalif isimlerdir. Hasan Celal Güzel hala Milli Güvenlik Akademisi öğretim üyesidir. Hasan Celal Güzel ile ben halef selefim. Sabahtan öğleye kadar Erbakan ile çalışıyordu, öğleden akşama kadar Demirel ile çalışıyordu, akşamdan geceye kadar da Alparslan Türkeş ile çalışırdı. Bu adamları kaynatıp, suyunu çıkarın Hasan Celal Güzel çıkar.

"HELİKOPTERİ DÜŞMEDİ"

Muhsun Yazıcıoğlu'nun helikopteri düşmedi. Helikopteri sert iniş yaptı. Daha sonra helikopterle gelen bir tim Yazıcığlu'nu infaz etti.  İnfaz için gelen helikopter kırıma uğradı. Arkasından Malatya'dan iki helikopter kalktı. Ardından da Akdeniz'de bulanan bir Amerikan gemisinden helikopter kalktı, geldi ve ondan sonra o da üssüne döndü. Bu işin içinde Amerika, İngiltere ve siviller var.Muhsin Başkan sağ olarak  2 rekat namaz kıldıktan sonra infaz edildi"

İDDİALAR İÇİN NELER SÖYLEDİLER

Gazeteci Abdurrahman Dilipak'ın bu iddiaları Habertürk'te Veyis Ateş'in hazırlayıp sunduğu Gece Yarısı'nda tartışıldı. Programa katılan Yazıcıoğlu davasının avukatı Kemal Yavuz, Dilipak'ın iddialarına benzer ifadelerin dava dosyasında bulunduğunu söylerken, BBP lideri Mustafa Destici ise kazanın hemen sonrasında olay yerine iki helikopterin indiğinin, gizli tanık ifadesiyle dava dosyasına girdiğini anlattı. İşte o sözler;

Kemal Yavuz (Yazıcıoğlu Davasının Avukatı)

Muhsin Yazıcıoğlu, Yüzde 1 lik bir partinin genel başkanı olmanın ötesinde bir dava adamıydı. Beraberinde de gerçekten bir çok insanın güvendiği, itimat ettiği, bilgiyi emanet edebileceği bir ağabey olarak görüyordu.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun suikaste kurban gittiği yönünde, halkta genel bir eğilim var. Benim kanaatimde bu yönde.

Dosya kapsamında da sabit olan bir husus var. O da şudur ki helikopterin, dağa çarptığı yükselme trendinde iken dağa çarptığını biliyoruz. İlk temas eden kısmının da kızaklar olduğunu biliyoruz. Bir başka hususta başkanın helikopterden sağ olarak çıktığını biliyoruz. Dosyada var bunlar, yorum yapmıyorum. Fazla açığa gitmeden, silahı yanındayken indiğini biliyoruz. Emniyet kereminin bağlı olduğunu; ancak çözülmüş olduğunu biliyoruz. Kendi mi çözdü bilmiyoruz. Neden silahı almaya ihtiyaç duydu bu sorunun cevabı yok.

KAYNAK: İNTERNET HABER

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız