SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2 Hırsızlık Zanlısı Yakalandı

A- A+ PAYLAŞ

İl merkezinde otolardan hırsızlık olaylarına karıştıkları gerekçesiyle 2 zanlının yakalandıkları açıklandı. Zanlılarda çalıntı malzemelerin de ele geçirildiği bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nün konuya ilişkin açıklaması şöyle:

"İlimizde Sanayi ve Beydağı Polis Merkezi Amirliği bölgesinde “Birden Fazla Otodan Hırsızlık “ olaylarının şüphelileri olarak G.Y. ve S.A. isimli şüpheliler 02.05.2007 günü Asayiş Şube Müdürlüğümüz Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yakalanmışlar ve Nöbetçi C.Savcısının talimatı ile gözaltına alınmışlardır.

1) 01.05.2006 günü İlimiz Melekbaba Mah. 4. Cadde NO: 72 sayılı yerde park halinde bulunan müşteki :M.D. isimli şahsa ait 44 DY 490 Plaka sayılı otodan ,

2) 16.03.2007 günü saat 18:00 ile 21:30 saatleri arasında ilimiz Zafer Mah. 12. Sokak 1. Ara Motif Sitesi Önünde park halinde bulunan müşteki O.A. isimli şahsa ait 44 FE 976 Plaka sayılı otodan,

3) 14.02.2007 günü muayyen bir saatte ilimiz Şehit Fevzi Mahallesi 13. Sokak NO: 51 sayılı yerde park halinde bulunan Müşteki : A.A. isimli şahsa ait 44 FZ 703 Plaka sayılı otodan,

4) 14.03.2007 günü saat 20.10-20.45 saatleri arasında ilimiz Melekbaba Mahallesi 2.Cadde 3. Sokak NO: 12 sayılı yerde park halinde bulunan müşteki C.Y. isimli şahsa ait 44 KY 492 Plaka sayılı otodan, çalınan Teyp ve Cep telefonun hırsızlık olayları olmak üzere 4 ayrı Otodan hırsızlık olaylarının şüphelileri olarak 03.05.2007 günü Adli mercilere sevk edilmişlerdir.

Ayrıca Şüpheli S.A. isimli şahıs vermiş olduğu adres ve isimlerde müştekisi tespit edilemeyen bir adet Jameson marka oto CD çalar muhafaza altına alınmış, Adli emanete teslim edilmiş, müştekisinin teminine çalışılmaktadır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız