SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2 İntihar, 11 Teşebbüs!..

A- A+ PAYLAŞ

Cemal Gürsel Mahallesi’nde 45 yaşlarındaki şahıs 7. kattan kendini aşağıya atarak yaşamına son verdi.. Kiltepe'de de 15 yaşındaki genç, kendini asarak intihar etti. Bu arada son 6 günde 11 intihar girişimi..

7. KATTAN ATLADI..
Cemal Gürsel Mahallesi Yeşilyurt Caddesi Sefa Apartmanı’nda oturan 45 yaşlarındaki Hüseyin İ., apartmanın 7. katı olan terastan kendini aşağıya atarak yaşamına son verdi. Çarşamba günü saat 12.25 sıralarındaki olayda yaşamını yitiren Hüseyin İ.’nin psikolojik sorunları olduğu öne sürülürken, Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturmaya başladı.

KENDİNİ ASTI..
Bu arada, Perşembe günü akşam saatlerinde de Kiltepe Mahallesi'nde oturan 15 yaşlarındaki Hasan A. adlı genç, kendisini evlerinin çatı katında iple asarak yaşamına son verdi. Cumhuriyet Başsavcılığı bu olayla ilgili de soruşturmayı sürdürüyor.

İNTİHAR GİRİŞİMLERİ..
Öte yandan Şehit Fevzi Mahallesi’nde oturan 24 yaşlarındaki M.A. adlı şahıs, 00.30 sıralarında evinin balkonunda telefon kablosuyla kendini asarak intihara kalkıştı ve olayı farkeden yakınları tarafından son anda kurtarılıp hastaneye kaldırıldı. Devlet Hastanesi’nde ilk müdahalesi yapılan M.A., durumunun ağır olması nedeniyle Turgut Özal Tıp Merkezi (TÖTM)’ne sevkedildi.

36 yaşlarındaki Y.U. adlı bir şahıs da, fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştığı gerekçesiyle Beydağı Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Yeşiltepe Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi’nde oturan 21 yaşındaki N.Ö. adlı bayan, fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştığı gerekçesiyle TÖTM’ye kaldırıldı. Polis olayı intihar teşebbüsü olarak kayıtlara alırken, N.Ö. rahatsızlığından dolayı 3 adet hap aldığını, intihar girişiminde bulunmadığını öne sürdü.

Hidayet Mahallesi’nde oturan 21 yaşlarındaki E.A. adlı şahıs, sağlık sorunları nedeniyle bunalıma girdi ve 25 adet hap attıktan sonra jiletle de sol bileğini keserek intihara kalkıştı. Yakınları tarafından TÖTM’ye kaldırılan şahsın durumu ağır.

Selçuklu Mahallesi’nde de, 14 yaşlarındaki Ö.T. adlı kız, fazla miktarda ilaç içti. TÖTM’de tedavi altına alınan Ö.T., ifadesinde ailevi sorunları nedeniyle 10 adet hap içtiğini, amacının intihar etmek değil, ailesinin dikkatini çekmek olduğunu söyledi.

Paşaköşkü Mahallesi’nde oturan 17 yaşındaki S.K. adlı genç kız da, 50 adet çeşitli haplardan yutarak yaşamına son vermeye kalkıştı. Genç kız ifadesinde ailevi nedenlerle bunalıma girdiğini bildirdi.

Cemal Gürsel Mahallesi’nde oturan 42 yaşındaki R.D. adlı kadın, fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştı ve TÖTM’de tedavi altına alındı.

Zapçıoğlu Caddesi’nde oturan 22 yaşlarındaki N.Ö. adlı bayan, psikolojik rahatsızlığı nedeniyle 25 adet hap yutarak intihara kalkıştı ve daha sonra olayı bildirdiği yakınları tarafından hastaneye kaldırıldı.

Maddi sorunları nedeniyle bunalıma girdiği belirtilen 32 yaşındaki H.S.B. adlı şahıs, Turgut Temelli Caddesi’ndeki bir otelde, tarım ilacı ve fare zehiri içerek intihara kalkıştı. Şahsın durumu telefonla bildirdiği eşinin otele gelmesi sonucu hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Çavuşoğlu Mahallesi’nde oturan 27 yaşlarındaki K.A. adlı şahsın intihara kalkıştığı bildirilirken, Devlet Hastanesi’nde müdahalesi yapılan ve burada polis tarafından ifadesi alınan şahsın intihara kalkışmadığını, aşırı alkol nedeniyle bayıldığını söylediği öğrenildi.

Yeşiltepe Gazi Mahallesi’nde oturan 23 yaşlarındaki H.Ö. adlı şahsın, ailevi nedenlerle bunalıma girdiği ve jiletle bileklerini keserek intihara kalkıştığı bildirildi. 01.30 sıralarındaki olayın ardından Devlet Hastanesi’ne kaldırılan şahıs tedavi altına alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız