SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2 Kaza..1 Ölü 8 Yaralı..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 8 kişi ise yaralandı.

1 ÖLÜ..
Alınan bilgilere göre, Malatya merkez Konak kasabasının girişindeki köprü mevkiinde meydana gelen kazada, sürücüsü belirlemeyen 44 LC 860 plakalı otomobil takla attı. Kazada Merdan K., Zafer B., Mustafa K. ve Murat Şentürk yaralandılar. Kaza yerine giden 112 acil servis ambulansları ile hastanelere kaldırılan yaralılardan Murat Şentürk hayatını kaybetti.

BEYLERDERESİ'NDE..
Malatya merkez Beylerderesi mevkiinde meydana gelen kazada ise, sürücüsü belirlenemeyen 44 LK 169 plakalı otomobilin bariyerlere çarpması sonucunda Kadir A., Ali A., Kenan B., Aynur B. ve Cennet A. yaralandılar. Yaralılar olay yerine giden 112 acil servis ambulansları ile hastanelere kaldırıldılar. (Fotoğraflar bu kazadan)

DİĞER KAZALAR..
Göztepe Mahallesi’nde 60 yaşındaki S.Ç.’nin yönetiminde bulunan 44..704 plakalı otoyla çarptığı 65 yaşındaki A.G. adlı kadın yaralandı.

Çevreyolu’nda 41 yaşındaki Ş.T.’nin 44..046 plakalı araçla çarptığı 82 yaşındaki H.C. adlı şahsın ağır yaralandığı ve TÖTM’de tedavi altına alındığı bildirildi.

36 yaşındaki M.D. yönetiminde bulunan 44..443 plakalı oto ile 31 yaşındaki C.B. yönetiminde bulunan 44..269 plakalı araçların çarpışması sonucu, sürücülerden C.B. ile araçta bulunanlardan 38 yaşındaki A.M. yaralandılar.

Çevreyolu’nda 36 yaşındaki A.Ş. yönetiminde bulunan 44..493 plakalı oto ile 38 yaşındaki M.Ö. yönetiminde bulunan 34..5531 plakalı otoların çarpışması sonucu sürücülerden M.Ö.’nün hafif yaralandığı bildirildi.

Sivas- Malatya yolu Hekimhan yakınlarında 27 yaşındaki Z.Ç. yönetiminde bulunan 44..635 plakalı oto şarampola yuvarlandı. Sürücü ile araçta bulunan 21 yaşındaki F.Ö. yaralandılar.

Arapgir Ormansırtı Köyü civarında 27 yaşındaki Z.A. yönetiminde bulunan 41..2185 plakalı oto bankete çarptı. Kazada sürücü ile araçta bulunan 66 yaşındaki S.S. yaralanarak hastaneye kaldırıldılar.

FOTOĞRAF: Levent BARIŞ

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız