SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2 Kişi Vurulmuş Halde Bulundu,1'i Öldü

0
Güncellendi - 2018-01-19 04:11:34
2 Kişi Vurulmuş Halde Bulundu,1'i Öldü
A- A+ PAYLAŞ

  • İhbar üzerine Kuzey Kuşak Yolu üzerindeki bir bahçeye giden polis 2 kişiyi silahla ağır yaralanmış halde buldu. Hastaneye kaldırılan yaralılardan biri öldü.

Çarmuzu Kayalık bölgesi ile Yaka Mahallesi arasında Kuzey Kuşak Yolu  civarındaki bir bahçe yanında meydana gelen olayda 2 kişi ağır yaralandı ve yaralılardan 1'i kaldırıldığı hastanede öldü.

Gece saat 21.20 sularında 155'e yapılan telefon ihbarı üzerine bölgeye giden polis ekipleri, 38 yaşındaki Ergül Gül ve 35 yaşındaki Mehmet Mert Kadıoğlu adlı şahısları pompalı tüfekle ayaklarına ateş edilmek suretiyle ağır  yaralanmış olarak buldu.

112 acil ambulansları ile yaralılar Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldılar. Yaralılardan Mehmet Mert Kadıoğlu kurtarılamayarak öldü. Ergül Gül'ün tedavisi sürüyor.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri vurulan şahıslardan birine ait olduğu sanılan 1 adet Glock marka tabanca ve boş şarjörü ile saldırgan ya da saldırganların kullandığı pompalı tüfeğe ait boş kartuş bulundu.

Bölgede olayın olduğu saatlerde görülen bazı şüpheli araçlarla ilgili de polis araştırmayı sürdürüyor.

-1 kişiden ruhsatsız tabanca…

Bu arada, 23.00 sıralarında Yeşilyurt yolu Kuyuönü mevkiinde polis ekiplerince şüphe üzerine arama yapılan bir araçta 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Olayla ilgili olarak A. H. C. adlı şüpheli hakkında adli ve idari işlem başlatıldı.

-Polis ateş açtı, silah ele geçirdi

Öte yandan 23.45 sıralarında da Kiltepe Mahallesi Ermeni mezarlığının yanındaki Şehit Yunus Yıldırım parkında oturan bir grubu polis ekipleri kontrol etmek istedi. Ancak burada bulunan 4 kişilik grup polise karşı direndi. Polis ekibi takviye istedi. Bölgeye çok sayıda ekip yönlendirilirken, olay yerindeki polis ekibi direnen şahısları etkisiz hale getirmek için havaya ateş açtı. Şüphelilerden 3'ü gözaltına alınırken, elindeki bıçakla polise direnen Y.A.  adlı şüpheli ise kaçtıktan kısa bir süre sonra yakalandı. Polis ekipleri parkta şüphelilere ait 1 adet ruhsatsız tabanca buldu.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • ramo (6 yıl önce)
    Adanaya rakip olmak üzere..en fazla 20 yıl sonra lost malatya klibine hazır olun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Tolga (6 yıl önce)
    Herkezde artık Silah var. Eniginden cücügüne kadar hepsi piskopat sonuç ya Mezar yada cezaevi.hayatlar bitiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turabi (6 yıl önce)
    Güzide malatyamizin naif insanlarinin aralarina karisan ve halkin huzurunu bozanlara dur denilmesi gerekiyor....malatya yesilyurt cennet bahcesi ve tavuk cifligi mevkii artik ayaslar ve sarapcilar cenneti oldu.Sayin valim ve emniyet müdürüm sizden ricamiz denetim bu bölgelerde insanlar rahat yürüyüş yapamiyor.Bu dedigim bölgelerde biraz daha dikkat etsek güzel olacak.....
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (6 yıl önce)
    MALATYADA YAŞANAN ÇOĞU OLAY HARAÇ TOPLAYAN GRUPLAR VAR ONLARIN YÜZÜNDEN ÖLÜMLER YARALAMALAR OLUYOR.BU ADAMLAR ÇOK TECRÜBELİ MAHKEMEYE ÇIKINCA BİR ŞEKİLDE YIRTIYOLAR .LÜTFEN EMNİYET YETKİLİLERİ VE CEZA VERİCİ MAKAMLAR BU KONULARIN ÜZERİNE GİDİLMESİ LAZIM..gERÇEKTEN İNSANLAR ÇOK RAHATSIZ
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (6 yıl önce)
    Ne oldu Malatya ya böyle.. her gün silahlı adamlar çatışmalar.
    0
    0
    Yanıtla
  • şirvan (6 yıl önce)
    yazıklar olsun sayın valimmmmm bırı dur desın su olaylara
    0
    0
    Yanıtla
  • Bulent doğan (6 yıl önce)
    Şehri yönetenlerin vebaliii
    0
    0
    Yanıtla
  • Nurten (6 yıl önce)
    Malatya Son günlerde gundemden düşmüyor. Hayırdır inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Bey (6 yıl önce)
    Ulke dolayisiyla Malatya bildigin texas olmuş yaw..
    0
    0
    Yanıtla