SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2 Kişi Silahlı Saldırı Sonucu Yaralandı

0
Güncellendi - 2018-01-13 02:37:08
2 Kişi Silahlı Saldırı Sonucu Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Gece meydana gelen silahlı saldırıda 2 kişi yaralanırken, bir başka olayda işyerine ateş açıldı.

2 KİŞİ YARALANDI..

İlk olay; 21.30 sıralarında Eskimalatya yolu Çatyol ayrımı Borsa Kantarı mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre; aralarında husumet bulunan kişiler arasında çıkan kavga da İ.S. adlı şüphelinin tabanca ile ateş açması sonucunda O.P. ve H.A. adlı şahıslar ayaklarından yaralandılar. Yaralılar kendi imkanları ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gitti ve tedavi altına alındılar. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

Olaydan sonra kaçan şüpheli İ.S., Asayiş Şubesi ekiplerince yapılan çalışma sonrasında olaydan yaklaşık yarım saat sonra suç aleti tabanca ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

ATEŞ AÇTILAR..

İkinci olay ise, 00.30 sıralarında Hamidiye Mahallesi Antepli sokak Emeksiz girişinde bulunan bir kafenin önünde meydana geldi. Pompalı tüfek ile havaya ateş açıldı ve saçmalar kafenin duvarına isabet etti. Olaydan sonra kaçan O.K. ve V. adlı 2 şüpheli, polis ekiplerince Cirikpınar Mahallesi'nde yakalandılar. Yakalanan şüphelilerin, aynı mahallede atmış oldukları pompalı tüfek ise polis ekiplerince bulundu.

4 SİLAHLA YAKALANAN ŞÜPHELİLER ADLİYEDE

Öte yandan, 2 gün önce Yeşiltepe’de Şehir Mezarlığı Kuzey Kuşak yolu üzerinde Yunus ekiplerinin şüphe üzerine durdurduğu otomobilde 3'ü tabanca ve 1'i pompalı tüfek ile olmak üzere 4 silahla yakalanan 3 şüpheli Asayiş Şubesi'ndeki işlemlerin ardından Adliye'ye sevk edildi. Şüpheliler adli kontrol kararıyla serbest bırakıldılar.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • malatyalı (6 yıl önce)
    malatyada 100 esnafın 10 u haraca bağlanmış duyuyoruz ..Bu haraç alan insanları emniyet hepimizden iyi biliyor ama nedense sus pus olmuşlar..esnaflarda bu mafyaların devletin gücünden büyük olduklarını düşündükleri için için sesleri çıkmıyor şikayetçi olamıyorlar..
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (6 yıl önce)
    Söylenen herşey ön yargı ve bilip bilmeden konuşulan laflar
    0
    0
    Yanıtla
  • Şire Pazarı Esnafı (6 yıl önce)
    Öncelikle ilk olayda aralarında husumet var denilen kişilerin arasında husumet değil haraç istenme var yağma var.. hepsinden önce olaya karışanların sicillerine bakılmalı Malatya Emniyeti , Valiliği , İstihbaratı bunu görmeli ve buna artık el atmalıdır..Her gün bir olayın olduğu şire pazarında ihracatçı da kalmadı esnafta.Kayısıyı beceriksiz bürokratların elinden kurtarmakta başta basınımızın ve şehrin sahiplerinin görevidir. Saygılarımızla.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sizin gibiler oldugu surece pazar iflah olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Şire Pazarı Esnafı (6 yıl önce)Esnaf isimli kullanıcı yorumuna
    Sizin gibiler pazarda bunları barındırır , elini ayağını öper , hürmette sınır göstermez yalakalıkta en önde saf tuttuğu sürece zaten düzelmeyecek...
    0
    0
    Yanıtla
  • harun (6 yıl önce)
    eskiden bize polis sizi ufacık bi çakıyla yakalasa bile cezası var derlerdi, şimdi maşallah millet keleşle gezse bile bi şey demeyecekler
    0
    0
    Yanıtla
  • Tolga (6 yıl önce)
    yuvalarınız söner çağa çoluğunuz mahfolur.hiçmi hiç düşünmüyünüz ailenizi.gardaşım efendilik en güzel değerdir.
    0
    0
    Yanıtla