SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2 Kişi Vurulmuş da, Nasıl?

A- A+ PAYLAŞ

Belediye arkasındaki sokakta silah seslerinin duyulmasının ardından olay yerinden kaçan araçta bir yaralı bulundu. Bir saat sonra da, bir başka yaralı hastaneye başvurdu. Polis, olayla ilgili araştırmayı sürdürüyor.

Silvan doğumlu 30 yaşındaki M.Ç., Batman doğumlu 44 yaşındaki A.T. ile Baskil doğumlu 20 yaşındaki H.A.D. adlı şahısların “müşteki” olarak yeraldığı, M.Ç. ve A.T.’nin tabanca kurşunuyla yaralandıkları, Belediye Arkası Kavukçuoğlu Sokaktaki olay, polis vukuat raporunda şöyle anlatıldı:

“..saat: 01.55 sıralarında haber merkezinin yukarıda belirtilen adreste silahla ateş edildiği şeklinde ihbar olduğunu anons etmesi üzerine bahse konu yere görevlilerimiz intikal etmiş, olay yerinde görülen H.A.D. kendisine bir araç içerisinden silahla ateş edildiğini belirtmesi üzerine şahıs ekip otosuna alınarak çevrede araştırmalara başlanmış, bu sırada olay yerinden hızla uzaklaştığı görülen 06 ** **** plakalı oto durdurulmuş ve oto sürücüsü olan M.Ç.’nin sol ayağından yaralı olduğu görülerek olay yerine çağrılan ambulans ile şahıs M. D. H’ne gönderilmiş, bahse konu araçta yapılan aramada 2 adet düz tornavida, 2 adet bıçak, 1 adet cep telefonu olduğu görülerek geçici olarak muhafaza altına alınmış, olay yerinde yapılan incelemede 1 adet 9 mm. çaplı dolu fişek, 2 adet kısa 9 mm çaplı boş kovan bulunarak muhafaza altına alınmış, A.T. isimli şahıs da saat: 03.00 sıralarında sağ diz altından silahla yaralı olarak M. D. H’ne gelmiş olup, olayla ilgili tahkikata başlanılmıştır.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız