SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2. Lig Fikstürü Çekildi

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:28:03
2. Lig Fikstürü Çekildi
A- A+ PAYLAŞ

 Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, ligin ilk haftasında İstanbul ekibi Sarıyer ile oynayacak. 

2013-2014 sezonu Spor Toto 2. Lig fikstür çekimi gerçekleştirildi. Lig TV'nin Ayazağa'daki merkez stüdyolarında düzenlenen kura çekiminde Yeni Malatyaspor’un ligin ilk haftasındaki rakibi Sarıyer oldu. Sarı-kırmızılılar, ligdeki ilk maçını deplasmanda oynayacak.

36 takımın Kırmızı ve Beyaz adıyla olmak üzere iki farklı 18'erli grupta mücadele edeceği Spor Toto 2. Lig'de ilk maçlar 8 Eylül'de oynanacak ve ilk yarı 22 Aralık'ta yapılacak karşılaşmalarla sona erecek. Spor Toto 2. Lig'de ikinci yarı, 26 Ocak 2014'te oynanacak 18. Hafta müsabakaları ile başlayacak ve sezon 11 Mayıs 2014'te yapılacak maçlarla tamamlanacak.

Öte yandan Spor Toto 2. Lig’de Play-Off statüsü değişti. Statüye göre; Kırmızı ve Beyaz Grupta; grup ikincileri ile grup beşincileri, grup üçüncüleri ile de grup dördüncüleri çift maç usulüne göre karşılaşacak.

YMS'NİN İLK YARI FİKSTÜRÜ..

Yeni Malatyaspor'un 2013-2014 sezonunun ilk yarısındaki maçlarının fikstürü şöyle:

1.Hafta

SARIYER -YENİ MALATYASPOR

2.Hafta

YENİ MALATYASPOR -GÜMÜŞHANESPOR

3.Hafta

TOKATSPOR -YENİ MALATYASPOR

4.Hafta

YENİ MALATYASPOR -AYDINSPOR 1923

5.Hafta

KIRKLARELİSPOR -YENİ MALATYASPOR

6.Hafta

YENİ MALATYASPOR -GÖZTEPE A.Ş.

7.Hafta

PENDİKSPOR -YENİ MALATYASPOR

8.Hafta

YENİ MALATYASPOR -TURGUTLUSPOR

9.Hafta

GAZİOSMANPAŞA -YENİ MALATYASPOR

10.Hafta

YENİ MALATYASPOR -İNEGÖLSPOR

11.Hafta

DARDANELSPOR A.Ş. -YENİ MALATYASPOR

12.Hafta

YENİ MALATYASPOR -ANADOLU SELÇUKLUSPOR

13.Hafta

HATAYSPOR -YENİ MALATYASPOR

14.Hafta

YENİ MALATYASPOR -TARSUS İDMAN YURDU

15.Hafta

ÇANKIRISPOR -YENİ MALATYASPOR

16.Hafta

KARTALSPOR -YENİ MALATYASPOR

17.Hafta

YENİ MALATYASPOR -GİRESUNSPOR

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız