SON DAKİKA
SON DEPREMLER

“2. Lig İçin Mücadele Edeceğiz”

0
Güncellendi - 2016-11-09 12:15:31
“2. Lig İçin Mücadele Edeceğiz”
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 6. Grup takımlarından Malatya Bayanlar Spor Kulübü’nün takım kaptanı Nilay Feyza Bağca, yeni sezona iyi başlamak istediklerini belirterek, “Yarım kalan 2. Lig hayalimizi bu sezon gerçekleştirmek istiyoruz” dedi.

Takım olarak iki sezondur çok yaklaştıkları 2. Lige çıkamadıklarını ifade eden Bağca, iyi bir sezon geçirip, hedeflerine ulaşmak istediklerini belirtti.

Bağca, kısıtlı imkanlara rağmen ligde yer aldıklarını kaydederek, “Geçen sezon herkese neler yapabileceğimizi gösterdik. 2 Lig hayalimizi kıl payı kaçırdık. Gerçekten kısıtlı imkanlarla bu ligde mücadele etmeye çalışıyoruz. Buna karşın geride kalan sezon grubumuzu birinci tamamladık. Önümüzde yeni bir sezon var. İlk maçı sahamızda oynayacağız. Sezona iyi bir başlangıç yaparak, sezon sonunda hedefimize ulaşmak istiyoruz” diye konuştu.

“HERKESİN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR”

Malatya’nın tek bayan futbol takımı olmalarına karşın yalnız bırakıldıklarını dile getiren Bağca, yeni sezonda herkesin desteğine ihtiyaçlarının olduğunu vurguladı.

Tecrübeli futbolcu, Malatya’yı bayan futbolunda iyi bir noktaya taşımak istediklerini belirterek, “Öncelikli amacımız Malatya’yı en iyi şekilde temsil etmek. Bunun için elimizden geleni yapıyoruz. Takımımız hiçbir destek görmeden iki yıldır üst üste Play-Off’lara kaldı. Ancak bu noktada yalnız bırakıldığımızı görüyoruz. Ligde yer alan birçok takım büyük desteklerle ligde mücadele ederken, biz kısıtlı imkânlarla 2. Ligi kovalıyoruz. Umarım yeni sezonda da bu durum böyle olmaz. Çok küçük desteklerle bu takım istediği yere rahatça gelebilir. Herkesin takıma destek vermesini bekliyoruz. Hep birlikte takımımızı 2. Lige taşımak için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

İLK MAÇ DERBİ

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ligin ilk maçında sahasında Elazığ Bordo Atletik Spor ile karşı karşıya gelecek.Daha önceden Yeşiltepe 3 nolu sahada 12.00’da oynanacağı açıklanan karşılaşmanın başlama saati ve yeri değişti.

Malatya Bayanlar Spor-Elazığ Bordo Atletik Spor karşılaşması 13 Kasım Pazar günü 13.00’da İnönü Üniversitesi Stadı’nda karşılaşacak.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / malatyahaber

Nilay Feyza Bağca

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız