SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2. Lig Panorama ve Malatyaspor....

A- A+ PAYLAŞ

OFTAŞ, önüne geleni yeniyor, Kasımpaşa takibini sürdürüyor İstanbul Belediye ise 3'üncü sıraya geriledi. Malatya da devrede.

Türk Telekom Lig A'da ilk yarı için son iki haftaya girilirken, OFTAŞ, ve Kasımpaşa tam gaz yollarına devam ediyor. Başkent ekibi OFTAŞ, önüne geleni deviriyor. Kırmızı-siyahlıların son kurbanı Samsunspor oldu. OFTAŞ, güçlü rakibini 2-0 mağlup ederek koltuğunu korudu. Kasımpaşa da Eskişehir'de fırtına gibi eserek Kırmızı Şimşekler'i 3-0 yenmeyi başardı.

MALATYA GELİYOR

İstanbul Belediye, Altay'a yenilerek 3. sıraya düştü. Malatya, G.Antep Belediye'yi gole boğdu. Kayısılar, 4-1 kazandığı bu maçla zirve yarışına ortak olurken, rakibini ateşe attı. İstanbulspor ise Ordu'yu 3-2 yenerek çıkışını devam ettirdi. Ordu, 9. sıraya geriledi. Diyarbakır da Mardin'den 1-1'lik skorla döndü.

SEBAT DEMİR ATTI

Elazığspor, Uşakspor deplasmanından 3 puanla dönerek iyice rahatlarken, Aşigolar işlerini oldukça zora soktu. Sebatspor, Telekom ile 2-2 berabere kalarak harakiri yaptı. Karadeniz ekibi adeta dibe demirledi. Karşıyaka, Kocaelispor'u son dakikada yenip 'oh' çekti. Bakalım bu şifre nasıl kırılacak.

2. Lig Panorama

Haftanın Takımı: Altay

Sarı-beyazlılar zorlu İstanbul Büyükşehir Belediye deplasmanında, kazanarak puanlarını 22'ye çıkardılar. İzmir ekibi oynadığı futbolla da alkışlandı.

Altın Karma

Ziya (Kasımpaşa) Volkan (İst.Spor) Ramazan (Malatya) Kenan (OFTAŞ) Deniz (K.Yaka) Erol (Altay) Taner (Malatya) Ferdi (Elazığ)Metin (Altay) Erhan (K.Paşa) Serdar Samatyalı (Malatya)

HAFTANIN FUTBOLCUSU
Erol (Altay)

HAFTANIN HOCASI
İsmail Kartal (Malatya)

HAFTANIN KARE ASI
Erol ..............................................(Altay)
Taner......................................(Malatya)
Deniz........................................(K.Yaka)
Erhan.................................(Kasımpaşa)

HAFTANIN HAKEMİ

Eray Yurtseven (G.Antep Bld-Malatya)

GOL KRALLIĞI

15 Gol: Taner (Malatya),
9 Gol: Alper (K.Paşa), Muhammet Ali (Diyarbakır),
8 Gol: Serdar (G.Antep Bld), Erhan (K.Paşa), Erol (Altay).
7 Gol: Şadi (Ordu), Kemal Yıldırım (OFTAŞ)

TOPLU SONUÇLAR

Karşıyaka-Kocaelispor: 1-0,
Mardin-Diyarbakır: 1-1
OFTAŞ-Samsun: 2-0,
Uşak-Elazığ: 1-2
Eskişehir-Kasımpaşa: 0-3,
Gaziantep B.Ş.Bld-Malatya: 1-4,
İst.-Ordu: 3-2 Sebat-Telekom: 2-2,
İstanbul Bld-Altay: 1-3

HAFTANIN MAÇLARI

Altay-Mardin, Elazığ-K.Yaka, Ordu-G.Antep Bld, Samsun-Malatya, İst.Spor-Sebat, Telekom-İst.Bld, Diyarbakır-Eskişehir, K.Paşa-Uşak, Kocaeli-OFTAŞ

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız