SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"2. Ligde Son Senemiz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:32:06
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Mustafa Uğur, bu sezon Yeni Malatyaspor’un 2. Lig’deki son senesinin olacağını söyledi. Uğur, iyi bir hava yakaladıklarını ifade ederek, iyi gidişi sezon sonuna kadar sürdürüp, mutlu sona ulaşmak istediklerini kaydetti.

Tecrübeli teknik adam yaptığı açıklamada, mutlu sona ulaşmak için her maça final gözüyle bakıp, aynı ciddiyetle hazırlandıklarını belirterek, “İyi sonuçlar aldığımız için mutluyuz. Tabi Malatya'da herkes mutlu ama biz bu mutluluğu sezon sonunda da yaşamak istiyoruz. En büyük hedefimiz bu. Allah'ın izniyle bu inanç ve kararlılıkla, Yeni Malatyaspor'un bu ligde son senesi olacak. Bunu da saha dışında iyi çalışıp, saha içerisinde de mücadeleyle bunu başaracağız” dedi.

“TARAFTARLARIMIZ EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ”

Taraftarların en büyük güçleri olduğunu ifade eden Uğur, “Motivasyon bozucu bir tutum içinde olursanız, futbolcular zaten gerilmiş, son dakikalara kadar goller olmuyor, bunu nasıl düzelteceğiz? Bunun tek bir şıkkı var, futbolcu grubunun o büyük kitleyi yanında hissetmesi bana göre önemli bir unsur. Müsabakadan sonrada bütün futbolcu grubu hep birlikte taraftarın yanına giderek, galibiyeti kutladı. Gördük ki, büyük bir heyecan içerisinde oraya gidiş var. Bazı maçlar var, oyuncu grubu o yorgunluğun üzerine taraftarın yanına zoraki gider. Burada böyle bir unsurun olmadığını görebiliyoruz. Taraftarlar çağırdığı müddetçe oyuncu grubu da gönülden onların yanına gidiyor. Demek ki burada bazı şeyler aşılmış. Yeni Malatyaspor taraftarı, biz nasıl inanıyorsak, onlarda takımın bu işi başaracağına inanmışlar. Burada sıkıntılı anlarda destek vererek, en azından takımlarının kazanmasında büyük bir rol aldıklarını açık yüreklilikle söyleyebilirim. Kendilerini tebrik ediyorum” diye konuştu.

“İYİ BİR YAPILANMA VAR”

Uğur, takımda iyi bir yapılanma olduğunu belirterek, “Her gittiğim yerde yapılanmayla ilgili çalışmalarım olmuştur. Hiçbir zaman hedefimde günlük başarı olmadı, günü kurtaralım, bugün burada diğer gün başka yerde olurum düşüncesi olmamıştır. Kulüp başarısıyla ilgili çalışmalarım olmuştur. Kulüp Genel Müdürümüz Murat Beytekin ile hareket ediyoruz. Kulüp 2. Başkanımız İlhan Kavuk bize maddi ve manevi anlamda çok büyük bir destek veriyor. Bir takım şampiyon olabilir ya da küme de düşebilir. Ama eğer gerçek bir kimliği yoksa bu şampiyonluk ona hüsran olarak dönebilir. Geldiğimiz günden beri Malatya'nın ileri gelenlerinin Yeni Malatyaspor'a destek olmalarını arzu ediyoruz. Yapılanma adına yanımızda olmalılar. Belediyemiz destek veriyor. Kamptan geldik, inanılmaz değişik bir kulüp binası gördük. Çok iyi bir çalışma yapılmıştı. Bu bizi oldukça sevindirdi. Bu tesise göre yeni bir dizayn yapıldı” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız