SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"2. Lige Dönmek İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:53:32
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 7. Grup takımlarından Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ligin ilk devresini 3 puanla tamamlamak istiyor. 

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ilk yarının son maçında Kahramanmaraş Anadolu Gençlik Spor'a konuk olacak. Ligde geride kalan 5 haftada 3 galibiyet, 2'de beraberlik alan mavi-kırmızılı ekip, deplasmandan galibiyetle dönerek, ilk yarıyı 3 puanla tamamlamanın hesaplarını yapıyor.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü Genel Menajeri Doğan Çelebi, lige iyi başladıklarını belirterek, ilk yarısını 3 puanla tamamlayıp, devre arasına mutlu girmek istediklerini söyledi.

Çelebi, ligde geride kalan 5 haftada 11 puan topladıklarını anımsatarak, "Grup'ta Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un 2 puan gerisinde ikinci sırada yer alıyoruz. Pazar günü deplasmanda Kahramanmaraş Anadolu Gençlik Spor ile ilk yarının son maçına çıkacağız. Bu karşılaşmayı kazanıp, ilk yarıyı 3 puanla tamamlamak istiyoruz" dedi.

Ara vermeden ikinci yarı hazırlıklarına başlayacaklarını kaydeden Çelebi, "Ligde ikinci yarı 18 Ocak'ta başlayacak. İlk yarının bitmesinin ardından ara vermeden ikinci yarı hazırlıklarına başlayacağız. Yapacağımız birkaç takviyeyle birlikte iyi bir sezon geçirip, yeniden 2. Lige dönmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü ile Kahramanmaraş Anadolu Gençlik Spor, Pazar günü Batıpark Futbol Sahası'nda karşılaşacak. 12.00'da başlayacak olan karşılaşmayı Halil İbrahim Aydın, Mustafa Tıraş ve Aykut Ünlü hakem üçlüsü yönetecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız