SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2. Lige Gitti

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'da bekleneni veremeyen ve lig bitmeden şehri terkeden Atilla Birlik'in 2. lig 4. grup ekiplerinden Tokatspor'a transfer olduğu bildirildi.

Malatyaspor'un kadrosuna ikinci kez önceki sezon katılan, ancak 2006-2007 ve 2007-2008 futbol sezonunda bekleneni veremeyen, takıma bir katkısı olmayan, Taner'in ara transferde Sakarya'ya satılmasıyla takım kaptanlığını da üstlenen, geçtiğimiz sezon boyunca sadece 3 gol atabilen forvet oyuncusu Atilla Birlik, 32. haftada Orduspor'la oynanan maçta gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşmüş, bu futbolcu daha sonra alacağının ödenmemesini gerekçe gösterip kenti terketmiş, alacaklarının tahsili için federasyona başvurmuştu.

Geçtiğimiz sezon Malatyaspor'la değerinin çok üstünde bir rakamla anlaşılan futbolculardan biri olan 31 yaşındaki Atilla Birlik'in, önümüzdeki sezon Tokatspor'da forma giyeceği bildirildi. Tokatspor taraftarları tarafından şehir girişinde karşılanan ve Adnan Çiçek Sosyal Tesisleri'ndeki basın toplantısına tezahüratlar altında giren Atilla Birlik, bugüne kadar birçok takımda top koşturduğunu ama ilk defa böyle coşku ile karşılandığını ve duygulandığını, Tokat'ta futbol oynamaktan zevk duyacağını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız