SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2. Lige Terfide 4 Kulüp

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'dan 4 kulübün Güreş 2.Ligi'ne terfi müsabakalarına katılacağı bildirildi.

Güreş Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Hasan Aslan, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Güreş Federasyonu Başkanlığı'nın 2010 yılı faaliyet programında yer alan Yıldızlar Güreş 2.Ligi'ne terfi müsabakalarına ilimizden 4 takım iştirak edecek. Erzurum, Yozgat ve Afyonkarahisar'da yapılacak olan her grup müsabakalarında 22'şer takım mücadele edecek. Her gruptan 4 takım 2.Ligi'ne çıkma hakkını kazanacak.

Erzurum grubunda Malatya Şekerspor ve Malatya Belediyespor, Yozgat grubunda ise Malatya Gençlik Spor Kulübü ile Konak Güreş İhtisas Kulübü mücadele edecektir" dedi.

Bu arada, Hasan Aslan, Aydın'da 19-21 Mart tarihleri arasında düzenlenen yıldızlar Güreş Türkiye şampiyonasında 42 kiloda Türkiye 3'ncüsü olan Malatya Şekerspor Kulübü Güreşçisi Halil İbrahim Koç'un Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bugün başlayan Gekoromen Güreş milli takım kampına gittiğini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız