SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"2. Ligi Sonuna Kadar Hakediyoruz"

0
Güncellendi - 2016-01-28 03:30:59
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Bayanlar Spor Kulübü’nün sol bek oyuncusu Nursel Yeşilcan, ikinci yarıya galibiyetle başlamanın kendileri için önemli olduğunu ifade ederek, “Hava şartları bizi çok zorladı. Kaygan zemine ve kar yağışına rağmen sahamızda çok istediğimiz 3 puanı aldık” dedi.

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 7. Grubun lideri Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ligin ikinci yarısına sahasında Tokat ekibi Ufuk Keleş Gençlik Spor ile oynadığı karşılaşmayla başladı. Malatya’da etkili olan kar yağışı sonrası sahanın temizlenmesinin ardından oynanan karşılaşmayı mavi kırmızılılar, Sevim Çetin’in golleriyle 2-0 kazandı. Ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, hem liderliğini sürdürdü hem de ikinci yarıya galibiyetle ‘merhaba’ dedi.

“İYİ MÜCADELE EDİYORUZ”

Takımın sol bek oyuncusu Nursel Yeşilcan, zemine ve kar yağışına rağmen oyun disiplininden kopmadıklarını ve önemli bir galibiyet aldıklarını kaydetti.

Yeşilcan, hem rakiple hem de zeminle mücadele etmek zorunda kaldıklarını ifade ederek, “Ligin ilk yarısını 24 puanla zirvede tamamladık. Hedefimiz 2. Lig ve bu anlamda ikinci yarıya da iyi başlamak bizim adımıza önemliydi. Maç günü kar yağışının olması nedeniyle sahanın temizlenmesini bekledik. Zemin temizlendikten sonra sahaya çıkıp, galibiyet için elimizden geleni yaptık. Uygunsuz zemin şartlarına rağmen ayakta kaldık ve önemli bir galibiyet aldık” dedi.

“HER MAÇA AYNI CİDDİYETLE HAZIRLANIYORUZ”

Takımda herkesin elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını dile getiren genç futbolcu, “Takım olarak iyi mücadele ediyoruz. Her zaman söylüyoruz, bizim hedefimiz sezon sonunda 2. Lige yükselmek. Bu amaç doğrultusunda bütün maçlara aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz. Bizim için rakip fark etmiyor. Sezon sonuna kadar aynı ciddiyetle maçlara çıkıp, mutlu sona ulaşmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Yeşilcan, 2. Ligi sonuna kadar hak ettiklerine inandıklarını belirterek, şunları söyledi: “Biz takımdan önce iyi bir aileyiz. Yıllardır bu aile büyüyerek, yoluna devam ediyor. Genç futbolcularla, tecrübeli futbolcular arasında güzel bir uyum var. Bu sahaya da en iyi şekilde yansıyor. 2. Ligi sonuna kadar hak ediyoruz. İnşallah sezonu lider tamamlayıp, aşama maçlarında da başarılı olup, hedefimize ulaşacağız.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız