SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2. Maç Antalya İle

A- A+ PAYLAŞ

Isparta kampını sürdüren Malatyaspor, ikinci hazırlık maçını 21 Temmuz Cuma günü Süper Ligin yeni takımlarından Antalyaspor ile yapacak. Bu arada, Malatyaspor'a transfer edildikten sonra Isparta kampına katılmayan Mehmet Polat'ın, transfer peşinatında 1 günlük gecikme üzerine sorun çıkardığı için kulüple ilişiğinin kesildiği belirtildi.

İKİNCİ MAÇ ANTALYASPOR'LA..
İlk hazırlık maçını geçtiğimiz Çarşamba günü 2. Lig B kategorisi ekiplerinden Sarıyer'le oynayan ve 0-0 berabere kalan Malatyaspor, ikinci hazırlık maçını Cuma günü Antalyaspor'la oynayacağı bildirildi.

Isparta Stadı'nda oynanacak karşılaşmanın saat 17.30'da başlayacağı öğrenildi.

MEHMET POLAT NİÇİN GÖNDERİLMİŞ?..
Öte yandan, Malatyaspor'a Samsunspor'dan transfer edildiği açıklanan, 10 Temmuz'da "protokola" imza atan ve Malatya'daki 1. etap kamp çalışmalarının son bölümüne katılmasına karşın Isparta'ya götürülmeyen, daha sonra da takımla yollarının ayrıldığı belirtilen Mehmet Polat'la ilgili bu tasarrufun nedeni de belli oldu.

Malatyaspor Başkan Yardımcısı Atilla Kantarcı, Er TV'ye yaptığı açıklamada, bu futbolcunun transfer peşinatının ödenmesinde meydana gelen 1 günlük gecikme üzerine, kulübe yakışmayacak bazı davranışlarda bulunduğunu, yönetim olarak kendilerinin durumu Hikmet Karaman'la görüşüp, Mehmet Polat'la yollarını ayırdıklarını söyledi. Kantarcı, diğer futbolcuların paralarının ödendiğini kaydetti.

Kantarcı, aynı açıklamada, Malatyaspor'a destek için taraftarların kombine kartlara ilgi göstermelerini beklediklerini, şu ana kadar görülen ilgisizliğin kendilerini üzdüğünü kaydetti.

Öte yandan, Mustafa Taşar'ın Hikmet Karaman'ın yardımcılığına getirilmesinin ardından Malatyaspor Alt Yapı Teknik Direktörlüğüne Taşar'ın yardımcısı, eski Malatyasporlu futbolculardan Sinan Alkış'ın getirildiği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız