SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2. Maçta Taner Gol Şov!..

A- A+ PAYLAŞ

Almanya kampında katıldığı turnuvada, 2. maçını Alman 4. lig takımlarından, ev sahibi SV Viktoria Aschaffenburg ile oynayan Malatyaspor, rakibini Taner'in attığı gollerle 5-0 mağlup etti.

..

HAKEMLER: Michael Grieben, Michael Gieser, Tobias Farnung

SV VİKTORİA ASCHAFFENBURG: Pero Miletic, Resul Oymak Yannis Tselepis (Dk. 42 Patrick), Benedikt Löhr, Tuncay Nadaroğlu, Thomas Möller, Giulio Fiordellisi (Dk. 45 Andre), Sorin Csipkar, Jochen Höfler (Dk. 45 Grod), Frank Schröer (Dk. 65 Brüdigam), Markus Horr (Dk. 65 Kemal).

MALATYASPOR: Taylan Aydoğan, İbrahim Kargbo, Eren Aydın, Aytaç Ak, Hakan Söyler, Ramazan Kahya (Dk. 75 Adnan), Hakan Aslantaş (Dk. 75 Vedat), Güngör Tuğcu, Toth Jozsef Balazs (Dk. 60 Ergun), Taner Demirbaş (Dk. 60 Bülent), Mehmet Albayrak (Dk. 60 Bilal).

YEDEKLER: Yk. Bora Körk, Ergün Cengiz, Adnan Abdioğlu, Vedat Taşdemir, Bülent Akın, Bilal Kısa,

GOLLER: Dk. 19, 36, 45, 45+2 ve 51 Taner (MALATYASPOR).

İlk maçında Kickers Offenbach takımı ile 3-3 berabere kalan Malatyaspor, ikinci maçında 5-0'lık skorla avantaj sağladı.

Karşılaşmanın 60 dakikasında oyunda kalan Taner, attığı 5 golle maçın skorunu belirlerken, bölgedeki Malatyalılar yine sarı-kırmızılı takımlarını yalnız bırakmadılar ve tribünlerden destek verdiler.

2. dakikada Güngör sağ kanattan kazanılan serbest atışı kale ağzına ortaladı, Eren iyi yükseldi, ama ıska geçince top kimseye değmeden auta çıktı.

12. dakikada Toth’un sol kanattan orta olarak kullandığı serbest atışa Güngör, beklemediği bir anda, kafa vurdu, top dışarı çıktı.

15. dakikada Mehmet Albayrak’ın uzun pasını Taner ceza alanında kontrol etmekte güçlük çekince açısı daraldı, yine de vuruşunu yaptı, Pero yatarak topu aldı.

19. dakikada Malatyaspor öne geçti. Kalecinin kullandığı aut atışı zeminin de etkisiyle kısa düşünce topu kapan Taner ceza alanına girip yerden bir plaseyle golü attı.

24. dakikada Schröer’in pasında savunmanın arkasına sarkan Csipkar Taylan ile karşı karşıya kaldı, vuruşunu yaptı, Taylan topu yatarak kontrol edip gole izin vermedi.

36. dakikada Hakan sağdan inip ortaladı, savunma ve kaleci arasında gidip gelen topa Taner ayak koyup takımını 2-0 öne geçirdi.

40. dakikada Toth’un serbest vuruşunu kaleci kornere attı.

45. dakikada fark üçe çıktı. Hakan’ın sağdan ortasında topa uçarak kafa uzatan Taner golü atmakta zorlanmadı.

45+2 oynanırken Malatyaspor skoru 4-0 yaptı. Mehmet Albayrak’ın kafayla aşırdığı top savunmanın arkasına yöneldi, hamle yapan Taner plaseyle ilk yarının sonucunu belirledi.

51. dakikada sonucu belirleyen gol geldi. Eren savunmanın arkasına havadan bir pas çıkardı, rakip oyuncular ofsayt diye durdu, Toth fırladı, topu bomboş durumda bekleyen Taner’e çıkardı ve bu oyuncu da golünü attı.

66. dakikada Güngör kaleciyle karşı karşıya kaldığı anda vurdu, Pero gole izin vermedi.

70. dakikada Ramazan’ın uzaktan yolladığı güzel pası Bilal izledi, düzeltti, gelişine vurdu, top üstten dışarı çıktı.

85. dakikada Bilal kaleciyle karşı karşıya kalıp vurdu, Pero karşıladı.

Maç 5-0 tamamlandı.

...

Aschaffenburg ile Kickers Offenbach takımları, grubun üçüncü maçında Cumartesi günü karşı karşıya gelecekler. Bu maçın sonucuna göre Malatyaspor turnuvaya devam edebilecek. Maçı Kickers Offenbach'ın 6 farklı kazanması halinde, Malatyaspor'a averaj üstünlüğü sağlayabilecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız