SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2 Mahallede Çalışma Tamamlanıyor

0
Güncellendi - 2017-05-25 18:35:54
2 Mahallede Çalışma Tamamlanıyor
A- A+ PAYLAŞ

İçme suyu Ölçülebilir Alt Bölge (DMA) kapsamında Turgut Özal ve Özalper mahallelerinde yapılan çalışmalarda sona yaklaşıldı.

“Eski hat vanaları iptali ve abone bağlantı çalışmalarımızın son aşamasındayız”

Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğü şehrin merkezinde altyapı ağını güçlendirmeye devam ediyor. Malatya’nın içme suyunun kontrol altına alınıp ölçülebilir hale gelmesi ve sağlam altyapıya kavuşması için aralıksız çalışmalar yaptıklarını belirten MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir; “Turgut Özal ve Özalper Mahallelerinde Ölçülebilir Alt Bölge (DMA) kapsamında yaklaşık maliyeti 4.5 milyon TL olan 18 km’lik içmesuyu altyapısını tamamladık. Mahallelerimizin içmesuyu hattının tamamını DUKTİL borularla yeniledik. Mahallelerdeki eski hat vanaların iptali ve 1.050 adet abone bağlantı çalışmalarımız devam ediyor. Eski hat vanalarının iptali ve abone bağlantı çalışmaları tamamlandığında kayıp kaçak su oranı minimuma indirerek, daha sistemli ve güvenli hizmetler sunacağız. Modern ve sağlam altyapıya kavuşmak için çalışmalarımız devam etmektedir. Bu noktada anlayış gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız