SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2 Mahallede DMA Çalışmaları Tamamladı

0
Güncellendi - 2017-08-07 18:39:27
2 Mahallede DMA Çalışmaları Tamamladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar kapsamında; “Turgut Özal ve Özalper Mahallelerinde” Ölçülebilir Alt Bölge (DMA) yatırımları tamamlandı.

MASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir çalışmalar ile ilgili yaptığı değerlendirmede; “Turgut Özal ve Özalper Mahallelerinde Ölçülebilir Alt Bölge (DMA) kapsamında yaklaşık maliyeti 4,5 milyon TL olan 18 km’lik içmesuyu altyapısını tamamladık. Mahallelerimizin içmesuyu hattının tamamını 100 yıl dayanıklı DUKTİL borularla yenileyerek Malatya’nın geleceğini inşa etmek için çalışıyoruz. Mahallelerdeki eski hat vanaların iptali ve 1.050 adet abone bağlantı çalışmalarımız tamamlandı. Çalışmalarımızın sonucunda “Turgut Özal ve Özalper Mahallelerinde” kayıp kaçak su miktarını en az seviyeye düşürdük. Dış müdahaleler olmadığı müddetçe mahallelerimizde su kesintileri yaşanmayacak. Vatandaşımızın musluklarına su daha sağlıklı borularla ulaşacak. Hedefimiz halkımıza daha sistemli ve güvenli hizmetler sunmak. Şehrimizi modern ve sağlam altyapıya kavuşmak için çalışmalarımız devam etmektedir. Özveriye çalışan ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

(Bülten)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız