SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2 Malatyalıya TBMM Üstün Hizmet Ödülü

A- A+ PAYLAŞ

TBMM Başkanlık Divanı, TBMM Başkanı Bülent Arınç'ın başkanlığında, 'Üstün Hizmet Ödülü' gündemli toplandı.
Yapılan toplantıda, TBMM'nin açılışının 85. yılı etkinlikleri çerçevesinde verilecek 'Üstün Hizmet Ödülü' yönetmenliği görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda, şehirlerde halkın refahı, eğitimi, mutluluğu ve sosyal gelişimi için yararlı hizmetlerde bulunan yardımsever kişilerin TBMM Başkanlığı tarafından 'Üstün Hizmet Ödülü' ile ödüllendirilmesi kararlaştırıldı. Bu arada, TBMM'nin "Üstün Hizmet Ödülü" verilmesini kararlaştırdığı 26 kişiden ikisi, Malatyalı olan ÇEKÜL Vakfı Başkanı Prof.Dr. Metin Sözen (soldaki fotoğrafta), diğeri işadamı Ahmet Çalık (sağdaki fotoğrafta) oldu.

'Üstün Hizmet Ödülü'ne aday olacak kişiler merkezde Başkanlık Divanı üyeleri ile milletvekilleri, illerde ise vali veya belediye başkanının teklifi ve İl Genel Meclisi'nin onayıyla belirlenerek TBMM'ye bildirilecek. TBMM Başkanlığı da uygun bulursa, bu kişi veya kişileri 'Üstün Hizmet Ödülü' ile ödüllendirecek.

27 KİŞİDEN 2'Sİ MALATYALI..
Bu yıl Üstün Hizmet Ödülü verilmesi kararlaştırılan isimler şöyle:

- Güler Sabancı (Sabancı Holding Yönetimi Kurulu Başkanı)
- Oral Baytok (Hayırsever)
- Recai Gizer (Hayırsever)
- Mehmet Erdemoğlu (İşadamı)
- Ömer Duruk (İşadamı)
- Zehra ve Emine Kadıköylüoğlu (Hayırsever)
- Cemil Özgür (İşadamı)
- Ahmet Eren (İşadamı)
- İzzet Baysal Vakfı
- İbrahim Bodur (İşadamı)
- Hacı Ali Akın (İşadamı)
- Abdülkadir Konukoğlu (İşadamı)
- Mehmet Tekerlek (Hayırsever)
- Süheyla Tahanoğlu (Türk Anneler Derneği Gaziantep Şube Başkanı)
- Prof. Dr. Sabahattin Zaim (Emekli Öğretim Üyesi)
- Şari Eczacıbaşı (İşadamı)
- Salih İşgören (Hayırsever)
- Kahramanmaraş Yaşar Dondurma
- Hacı Boydak (İşadamı)
- Refik Altaş (İşadamı)
- Neşet Ertaş (Sanatçı)
- Ahmet Çalık (İşadamı)
- Prof. Dr. Metin Sözen (ÇEKÜL Vakfı Başkanı)
- Dr. Zeynel Abidin Erdem (İşadamı)
- Kazım Yılmaz (İşadamı)
- Şevket Yardımcı (İşadamı)

ÇALIK'I MALATYA İL GENEL MECLİSİ ÖNERMİŞTİ..
Bu arada, TBMM'nin "Üstün Hizmet Ödülü" için, Malatya İl Genel Meclisi, geçtiğimiz yıl işadamı Ahmet Çalık'ın adını önermişti.

4 Nisan 2005'de İl Genel Meclisi'nde görüşülerek kabul edilen, işadamı Çalık'ın "Üstün Hizmet Ödülü"ne aday gösterildiği yolundaki öneri dönemin Valisi Osman Derya Kadıoğlu tarafından yapılmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız