SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2 Ölü, 11 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen trafik kazalarında iki kişi öldü, 11 kişi de çeşitli yerlerinden yaralanarak hastanelerde tedavi altına alındı.

Hekimhan ilçesi Karadere Mahallesi’nde 53 yaşındaki N.A. adlı şahsın yönetimindeki traktörle geri manevra yaparken traktörün şarampola yuvarlandığı bildirildi. Pazar akşamı 20.30 sıralarında meydana gelen kazada yaralanan traktör sürücüsü N.A. ile 47 yaşındaki eşi Nu. A. Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar. Nu. A. kurtarılamadı.

Darende ilçesinin Gökçeören Köyü’nde de M.Y. adlı şahıs yönetimindeki 44..228 plakalı traktörle tarladan eve dönerken, dikkatsizlik sonucu traktör şarampola devrildi. Kaza sırasında M.Y.’nin traktörün altında kalarak yaşamını yitirdiği bildirildi.

Çevreyolu YİMPAŞ önünde de karşıdan karşıya geçmek isteyen 18 yaşındaki E.D. adlı bayan, plakasını alamadığı bir aracın çarpması sonucu yaralandı.

Zaviye Mahallesi’nde oturan 43 yaşındaki A.Ş., oğlu 9 yaşındaki F.Ş.’yi kucağında getiren 20 yaşlarındaki bir şahsın, plakasını verdiği bir otonun çocuğa çarparak kaçtığını söylediğini bildirdi. Çocuk tedavi edilirken, aracın ruhsat sahibi olduğu bildirilen 36 yaşındaki F.K. adlı kadın suçlamayı kabul etmedi.

Akçadağ ilçesi Kotangölü Mahallesi Urumlar Kümeevleri civarında 29 yaşındaki H.F.K. yönetimindeki otoyla giderken, asfalt bölümden stablize bölüme geçerken direksiyon hakimiyetini kaybetti ve takla attı. Yol yapımı devam eden ve sık sık önemli kazaların meydana geldiği bölgede 05.15 sıralarında meydana gelen son kazada, sürücü, 29 yaşındaki eşi Ü.K. ile 3 yaşındaki oğlu S.A.K. yaralandılar.

Elazığ’dan Malatya’ya gelmekte olan Y.K. yönetimindeki 44…829 plakalı kamyonet, Hacıhaliloğlu Çiftliği mevkiinde dikkatsizlik sonucu takla attı. Kazada sürücü ile araçta bulunan eşi S.K.’nın yaralandıkları öğrenildi.

Malatya’dan Adıyaman yönüne gitmekte olan M.D. yönetimindeki 44..141 plakalı otomobil, Doğanşehir Çığlık Köyü civarında devrildi. Sürücü yaralanırken araç hasar gördü.

Malatya’dan Ankara yönüne gitmekte olan A.O.K. yönetimindeki 44..386 plakalı otomobil de, Beylerderesi mevkiinde virajı alamayarak orta refüje çarpıp devrildi. Kaza sırasında sürücü ile araçta bulunan G.K. adlı bayan yaralandılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız