SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2 Ölü, 20 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Sivas yolunda otomobil devrildi, 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Malatya'ya 47 kilometre kala içerisinde 43 yolcunun bulunduğu otobüsü de kaza yaptı, otobüs yolcularından 18'i çeşitli yerlerinden yaralanarak çeşitli hastanelere kaldırıldı.

2 ÖLÜ, 2 YARALI.
Malatya'da otomobilin devrilmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza, Malatya - Sivas karayolunun 43. kilometresi Yazıhan ilçesi mevkiinde meydana geldi. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen, Elazığ'dan Sivas'a düğüne gidenlerin bulunduğu 23 FZ 978 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle devrildi. Kazada Suat Öztürk ve Zeynep Erol hayatını kaybederken, Bedir Öztürk ve Veysel Çelikel ise yaralandı. Yaralılar Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. (En alttaki fotoğraf bu kazadan)

OTOBÜS DEVRİLDİ..
Tokat'tan Diyarbakır'a gitmekte olan A.M. yönetimindeki 60 AC 200 plakalı yolcu otobüsü, gece saat 03.00 sıralarında Malatya-Sivas Karayolu'nun 47. kilometresinde dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucunda yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Otobüsün yan yatması sonucunda aralarında askeri personelinde bulunduğu 43 yolcudan 18'i çeşitli yerlerinden yaralandı.

Otobüsün havalandırma kapaklarından çıkan yolculardan yaralı olanlar olay yerine giden ambulanslarla Malatya'daki çeşitli hastanelere kaldırıldılar.

Sağlık durumları iyi olan yaralı yolculardan bazılarının isimleri şöyle;

Mustafa Doğru (44), Serdar Şenolmuş (31), Ali Osman Şener (21), Abdülkadir Turgut (42), Halil Öztürk (65), Tekin Murat (28), Zümrüt Çakır (22), Emrah Karabulut (28), Alev Karabulut (24), Subiye Uyar ve Hatice Dursun.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

DİĞER KAZALAR..
Cemal Gürel Mahallesi Kuyuönü Mezarlığı Üstünde de 50 yaşındaki M.D.’nin yönetimindeki otoyla 49 yaşındaki F.E.’nin yönetimindeki oto çarpıştı. M.D.’ye ait oto, yan taraftaki Derme Kanalı’na düştü. Kaza sırasında bu otoda bulunan 43 yaşındaki R.D. adlı bayan ile sürücünün 13 yaşındaki oğlu H.D. yaralandılar.

Çevreyolu SSK kavşağında da 24 yaşındaki F.A.’nın yönetimindeki otoyla 53 yaşındaki T.K.’nın yönetiminde bulunan bisiklet çarpıştı, bisikletli yaralandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız