SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2 Ölü de Pütürge'den!..

A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz hafta il merkezinde bir yayınevinde 3 kişinin, Çarşamba günü Yazıhan'da yine 3 kişinin cinayetlere kurban gitmesinin şokunu yaşayan Malatya'ya bir şok da Pütürge'den geldi. Su yüzünden çıkan kavgada 2 kişi öldürüldü.

SON OLAY PÜTÜRGE'DE..
Malatya'da iki aile arasında su sebebiyle çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu 2 kişi av tüfeği ile öldürüldü. Ölenlerden birisinin köy korucusu olduğu bildirildi.

Olay, Pütürge ilçesine bağlı Çamlıdere köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, komşu olan aileler arasındaki su nedeniyle meydana gelen tartışmanın büyümesi üzerine Orhan K. ve kız kardeşi Besi D.'nin av tüfeği ile ateş açması sonucunda köy korucusu olan Mehmet Bereket (60) ile Şükrü Batur (60) olay yerinde hayatını kaybetti.

Aynı olayda 2 kişinin ise kaçarak kurtuldukları belirtildi.

ANLAŞMAZLIĞI ÇÖZMEYE GİTMİŞLER..
Saldırıda ölen şahısların, saldırganlarla köyde yaşayan başka bir aile arasındaki su kavgasını bitirmek için aracı oldukları, köyün ileri gelenlerinden 4 kişi ile birlikte eve gittikleri öğrenildi.

Olaydan sonra otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumu'na getirilen cesetler, yapılan işlemlerden sonra akrabalarına teslim edildi. Cenazeler, Şehir Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazından sonra Çamlıdere köyüne götürüldü.

Öte yandan, jandarma ekiplerince Çamlıdere köyünde yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı ve gözaltına alınan zanlıların sorgularının devam ettiği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız