SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2. Operasyonda 19 Tutuklama

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:32:35
2. Operasyonda 19 Tutuklama
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince sokakta esrar satan ve torbacı olarak nitelendirilenlere yönelik olarak bu yıl yapmış olduğu iki ayrı operasyonda toplam 40 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Dün sona eren son operasyonda 19 kişi cezaevine gönderilirken, bunlardan 10’unun Malatyalı olduğu öğrenildi.

İLK BÜYÜK OPERASYONDA 21 KİŞİ

Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince 14 Haziran 2013 tarihinde gerçekleştirilen bu yılın ilk büyük operasyonun da toplam 21 kişi tutuklanmıştı.

 Torbacı olarak nitelendirilen paket halinde esrar satanlara yönelik gerçekleşen geniş çaplı operasyonda Malatya’da 22, Gaziantep’te 2 ve Sivas’ta 1 olmak üzere toplam 25 kişi gözaltına alınmış ve bunlardan 21 kişi tutuklanmıştı. Operasyon 8 aylık takip sonucu yapılmıştı

İKİNCİ BÜYÜK OPERASYONDA 19 KİŞİ 

Malatya Emniyet Müdürlüğü’nün uzun süreden beri yapmış olduğu takip sonucunda sokakta esrar satanlara yönelik olarak Malatya merkezli operasyon sonucunda Malatya, Ankara, Kocaeli, Kahramanmaraş ve Diyarbakır illerinde belirlenen adreslere önceki gün  peş peşe gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda toplam 22 kişi gözaltına alındı.

Emniyet Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin Malatya’da eğlence merkezlerinde, okul yakınlarında, torbacılık suretiyle uyuşturucu satışı yapan şahıslara ve doğu illerinden temin ettikleri uyuşturucu maddeleri Malatya’da bulunan torbacılara ve batı illerine nakleden şahıslara yönelik olarak yaptığı operasyonda 106 kilogram uyuşturucu esrar maddesi ile 108 adet uyarıcı nitelikli ecstasy hap da ele geçirildi.

Operasyon sonucunda Malatya Adliyesi’ne dün çıkartılan şüphelilerden 2’si serbest kalırken, toplam 19 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABER: Burhan KARADUMAN- yenimalatya.com.tr

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız