SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2. Ordu Hava Alayı'nda Nöbet Değişimi..

A- A+ PAYLAŞ

2. Ordu Kara Havacılık Alay Komutanlığı'nda ‘Sancak ve Komuta Devir Teslim Töreni’ yapıldı. Törende konuşan Kara Kuvvetleri Komutanlığı Kara Havacılık Komutanı Tuğgeneral A.Tamer Büyükkantarcıoğlu, “ Unutmamalıyız ki, özgün yaşam sahibi askerler,Ulu Önder Atatürk’ün manevi mirasını, bilim ve aklı hedeflerine ulaşmada yegane vasıta olarak kullanan askerlerdir.” dedi.

2. Ordu Kara Havacılık Alay Komutanlığı’nda düzenlenen törende Kara Havacılık Komutanlığı emrine atanan Kara Pilot Kurmay Albay Cemil Tosun, görevini ve Alay sancağını Kara Havacılık Komutanlığı Lojistik Bakım Denetleme Subayı Kara Pilot Kıdemli Albay Serdar Dönmez’e teslim etti.

Sancak devir Teslimi’nin ardından törene katılan Kara Kuvvetleri Komutanlığı Kara Havacılık Komutanı Tuğgeneral A.Tamer Büyükkantarcıoğlu yaptığı konuşmada, “ Gelecek 10 yıl içerisinde Kara Havacılık Komutanlığı’nın muhabere gücü, halen devam eden modernizasyon projelerinin hayata geçirilmesi ile 5 kat daha artacak” dedi.

Tuğgeneral Büyükkantarcıoğlu konuşmasında şunları belirtti:

“ Bu muhabere gücünün siz değerli personelimin, Atatürkçü düşünce sistemine sahip ve her an muharebeye hazır asker olması ile daha da artacağı bir gerçektir. Bu bağlamda kazanacağımız bu güç ile geleceğimizi yaratmaya , günümüzde güçlüden güçsüze yönelen tehdidi yok etmeye mecbur ve mahkumuz. Unutmamalıyız ki özgün yaşam sahibi askerler,ulu önder Atatürk’ün manevi mirasını bilim ve aklı hedeflerine ulaşmada yegane vasıta olarak kullanan askerlerdir. İşte geleceğe, 10 yıl sonraki hedefimize bu anlayışla hep birlikte ilerleyeceğiz. Bu müstesna birliğin biraz önce ifade ettiğim özelliklere sahip bir ferdi olarak hepimiz için en büyük mutluluktur. “

Sancak ve Komuta Devir Teslimi, tören geçidi ile sona erdi. Törene Vali Osman Derya Kadıoğlu, 2.Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Tuncay Çakan , Belediye Başkanı Hüseyin Cemal Akın ile askeri ve mülki erkan katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız