SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2. Ordu Karargahına Cenaze Arabası Girdi

0
Güncellendi - 2016-07-18 05:03:36
2. Ordu Karargahına Cenaze Arabası Girdi
A- A+ PAYLAŞ

Komuta kademesinin darbe girişimine katıldıkları için gözaltına alındığı 2. Ordu Komutanlığı'nda öldürülen subayın Kurmay Binbaşı Fatih Kılınç olduğu bildirildi. Darbe yanlısı olduğu belirtilen Kılınç'ın karargahta bulunan cenazesini almak üzere saat 17.40'da 2. Ordu Karargahı olan İnönü Kışlası'na Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne ait bir cenaze aracının giriş yaptığı gözlendi.

Nizamiyesinde polislerin görev yaptığı 2. Ordu Karargahı etrafında polis tarafından alınan önlemlerin sürdürüldüğü bildirildi.

Bu arada, tüm engellemelere rağmen yönetimindeki tankla 2. Ordu Karargahı'na girerken vurularak ağır yaralanan darbe yanlısı subayın Kurmay Yarbay Ahmet Uçbudak, yine karargah içerisinde yaralanan ve darbe yanlılarından olduğu öne sürülen diğer subayın ise Yüzbaşı Kemal Yavuz olduğu haber alındı. İki subayın tedavisinin Turgut Özal Tıp Merkezi'nde yapılmakta olduğu öğrenildi.

Bu arada, Orduevi'nin nizamiyesinde de polislerin görev yapmaya başladıkları gözlendi.

Diğer yandan, kalabalık bir grup Hükümet Meydanı çevresinde beklemeye devam ederken, kimliği belirlenemeyen bir kişinin İsmet İnönü Heykeli'ne yumurta atmasına, çevredeki diğer vatandaşlar tepki gösterdiler.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

cenazearacı

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Mehmet Avcı (7 yıl önce)
    Cebinde yumurtayla gelenin niyeti belli
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Kadıoğlu (7 yıl önce)
    Rahmetli İsmet İnönü nün nasıl bir devlet adamı nasıl bir asker olduğunu bilmeyen öğrenme zahmetine de girmeyen ve onun tırnağı dahi olamayacak zavallılardan başka birşey beklenemez zaten.
    0
    0
    Yanıtla