SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"2. Ordumuz da, 7. Ana Jet Üssümüz de Kalkışmanın Karşısında"

0
Güncellendi - 2016-07-17 02:38:24
A- A+ PAYLAŞ

  • Vali Toprak, vatandaşlara hitab etti: "Tüm birliklerimizle birlikte bu kalkışmanın karşısındayız"

Vali Mustafa Toprak, Valilik önünde darbe girişimini protesto için toplanan kalabalığa yaptığı konuşmada, “Şundan emin olunuz ki Malatya Valisi olarak tüm burada gördüğünüz arkadaşlarla, İl Jandarma Komutanımız, Emniyet Müdürümüz, AK Parti İl Başkanımız, Büyükşehir Belediye Başkanımız buradayız. Tüm ilçe kaymakamları, ilçe emniyet müdürleri, jandarma komutanları ve personeli de dahil olmak üzere hepsi demokrasinin, halkın iradesinin yanındadır ve kalkışmaya karşıdırlar. Milletimizin, hükümetimizin, devletimizin iradesi dışında hiçbir irade yoktur ve tanınamaz. Emniyet ve jandarma kuvvetlerimizle birlikte 2. Ordu Komutanlığımız, 7. Jet Ana Üs Komutanlığımız ve tüm birliklerimizle birlikte bu kalkışmanın karşısındayız” dedi.

Malatya Havaalanında ise uçuşlar olağan şekilde devam ederken, herhangi bir askeri hareketlilik olmadı.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

mlt5

kkkkkkk

mnk

nt

b4

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • 44_mahmut (7 yıl önce)
    Üç buçuk terörist yüzünden vatanın göz bebeği olan silahlı kuvvetleri tümden hain ilan ettiğimiz sanılmasın ki bu teröristlerin uzun yıllardır içten içe yuvalanıp bir gün böylesi bir cürüm işleyebileceğini biliyorduk zaten.Allah var,gam yok.Bundan başka ordumuz yok.İçimizdeki hainleri temizleyip devam edeceğiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim (7 yıl önce)
    Başımızda Recep Tayip Erdoğan Olduğu Sürece Sıkıntı Yok !
    0
    0
    Yanıtla
  • BÜYÜK REİS BÜYÜK
    0
    0
    Yanıtla