SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2. OSB Altyapısına Ödenek..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, yeni hükümetten müteşebbislere eşit rekabet ortamı oluşturacak çalışmalar yapmasını beklediklerini söyledi.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Başkan Haydar Karaduman'a, yeni göreve gelmesi nedeniyle nezaket ziyaretinde bulunduğunu söyledi. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Karaduman, valilik ve belediyeden sonra kendisini ziyarete gelen Ticaret ve Sanayi Odası'nın ilin ekonomik çarkının dönmesinde önemli bir kuruluş olduğuna dikkat çekti.

MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ise 2. Organize Sanayi Bölgesi'nin altyapı sorununun giderilmesi için Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'ndan 1 milyon 600 bin YTL ödenek çıktığını, ihale yapılarak altyapı sorununun giderileceğini bildirdi.

1. Organize Sanayi Bölgesi'nin devamında yeri belirlenen 3. Organize Sanayi Bölgesi için 26 Ağustos'ta olur çıkacağını aktaran Erkoç, Akçadağ Mermer İhtisas Sanayi için çalışmaların sürdüğünü, Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler İdaresi (KOBİ) Genel Müdürlüğü'nden bir heyetin önümüzdeki günlerde çalışma için geleceğini kaydetti.

"Yatırımcıların arsa sorunu yok. Müteşebbisin arsa yönünden 30 yıl önü açıktır" diyen Erkoç, yeni hükümetten müteşebbislere eşit rekabet ortamı oluşturacak çalışmalar yapmasını beklediklerini vurguladı.

Eşit şartlarda rekabet imkanı olması gerektiğine dikkat çeken Erkoç, "Eğer müteşebbis, Türkiye'de eşit rekabet imkanı bulamazsa, yurtdışına gider. Bunu önlemek lazım" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız