SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2 Oyuncu BYMS İle Sözleşmeleri Feshetti

A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor'da kaleci Ufuk Ceylan ile orta saha oyuncusu Ghaylen Chaaleli takımdan ayrıldı. Bu iki oyuncunun alacakları nedeniyle sarı siyahlı kulüple sözleşmelerini feshettikleri ileri sürüldü.

Süper Lig'de kalan 8 maçı oynamak için hazırlıklarını sürdüren BtcTurk Yeni Malatyaspor'da, kovid-19 testi sonucunda bir oyuncu ve personelde pozitif vaka çıkmasının şoku yaşanırken, iki oyuncunun da takımdan ayrıldığı öğrenildi.

Geride kalan iki sezonda başarılı bir grafik çizen ve bu sezonun başında ülkemizi UEFA'da temsil eden sarı siyahlı kulüp, ilk yarıda topladığı 24 puanın ardından ikinci yarıda düşüşe geçmişti. Ekonomik anlamda sıkıntılı bir sürece giren Malatya temsilcisi, koronavirüs salgınıyla birlikte bu sıkıntıyı daha derinden hissetmeye başladı.

Sarı siyahlı kulüp, içerisine düşmüş olduğu ekonomik dar boğazı aşmaya çalışırken, takımdan iki oyuncunun ayrıldığı öğrenildi. 22 Temmuz 2019'da Esperance takımından Yeni Malatyaspor'a transfer olan ve 11 Süper Lig karşılaşmasında görev alan Tunuslu orta saha oyuncusu Ghaylen Chaaleli ile 19 Temmuz 2019'da Alanyaspor'dan transfer edilen kaleci Ufuk Ceylan'ın sözleşmeleri feshedildi. TFF'nin resmi internet sitesinde her iki oyuncununda  sözleşmelerinin fesih olduğu bilgisi yer aldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Ghaylen Chaaleli

FOTO: Ufuk Ceylan

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

28 yorum yapılmış

  • uğur türkan (3 yıl önce)
    Bence ufuk çok gereksiz bir transferdi buradan gelecek sezon ufuk ceylan'ı kadrosuna katmak isteyen takımlara duyurulur bir kaleci değil,paraya doymuş, bu saatten sonra gideceği kulübe külfet olmaktan başka bir şey olmayacak bir transfer'den öteye gitmeyen bir isim alacaklardır.Chaali ise tipik 2 lig topçusu idi hatta geldiği günde burada yazmıştım.Böyle topçu 2 lig'de,3 lig'de hatta bal liginde bile var nokta.Geçmiş olsun..
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz ÖZCAN (3 yıl önce)
    Bir daha dönmemek üzere gidin .?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam için (3 yıl önce)
    Para için takımdan ayrılana YAZIKLAR OLSUN. Futbol da yüreğini ortaya koy para zamanı gelince gecikmeli de olsa ödenir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Para almadan çalışır mısınız? Patronunuza karşı bu tavizi verebilir misiniz? Kulübü bu hale getirenlere söylenecek iki sözünüz yok ama ekmeğini buradan kazanana yazıklar olsun diyorsunuz. Ne güzel....
    0
    0
    Yanıtla
  • evet ben çalıştım zamanında parça parça maaş aldım sonuçta ekmek param İHANET edemem. bekledim sabırla ve yine kendi işim gibi çalıştım işyerinde. ,sonucunda aldım kuruşu kuruşuna paramı. bu hale getirene sen ben hesap soramayız milletvekili belediye başkanı soracak çünkü bizi hesaba almaz sayn adil bey. naptı paraları acaba çok merak ediyorum şahsen. borçsuz klüp derken 40milyon borç çıktı... futbolculara gelince din iman para imiş. sabır edememişler...
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan (3 yıl önce)
    Artık toparlanmaz takım. Yazık. Gitti lig.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Ikisi de tırt...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    İşler yoluna girecek ve sezon sonuda Adil beye Adios diyeceğiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Yms06 (3 yıl önce)
    Düne kadar bu adamlara kufredenler birazdan cikar gelir niye gönderildiler diye ağıt yakarlar..Daha önce ki gidenlerin ardinda olduğu gibi...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ikisi de gereksiz transferlerdi ibsallah fifa ile başımız ağrımaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Battal (3 yıl önce)
    Bayram sevincimiz ikiye katlandı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan44 (3 yıl önce)
    2 side iyi futbolcuydu diyen futboldan anlamıyor sanırım berbattı clale berbat bile lüks 5 kuruş etmez
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Turan (3 yıl önce)
    Ya bırakın voronayı hem bir bahane bjk çıktı 3 5 gün sonra negatif çıktı Erzurum yine aynı Allah kimsenin başına getirmesin ama bunlar bahane bu iki oyuncuya gelince ertacı gönderip ufuğu alınca zaten farnolle dua etmeye başlamıştım bişe olmasın diye ufuk ikinci lig kalecisi ama biz dua edelim federasyon ligden düşmeyi kaldırsın yoksa malatya'da hiç ama hiç umut yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdal demirci (3 yıl önce)
    Acil iyi bir yönetim Malatya miza lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdal demirci (3 yıl önce)
    Acil iyi bir yönetim Malatya miza
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (3 yıl önce)
    İkisininde takıma hicbir faydası yoktu yerinde olmuş ufuk ceylan hiç iyi değildi baya kilolu ve hantal bir kaleciydi sivas maçında her gelen şut gol oldu sergen yalçının gittiği maç alt yapıdan gelen arkadaşlar ufuk ceylandan kalede daha iyi duracaktır.son 8 maçımız kaldı üstümüze düşen taraftar olarak son maçlarda takımın arkasında durmak ligler bittiği zamanda eğer bir sıkıntı varsa divan kurulu hesap sormalı başarılar malatyaspor adil gevrek son yılı hariç başarılı bir başkanlık yaptı bu seneki hatalarindan ders çıkarır ligde kalırız inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (3 yıl önce)
    Farnolle sakatlanırsa kırmızı görürse veya corona olursa kaleye adil gevrek mi geçecek ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)Emre isimli kullanıcı yorumuna
    Hemşerim dert etme onu kadro da Abdulsamet damlu ve Murat akşit var bunlara şans verilmeli özellikle Abdulsamet'e adam kaç senedir burda Özcan Kızıltan güzel gördü bu çocuğu artık Malatyaspor'un da gençleri oynatması lazım dışarda biri kazanacağına Malatya'nin genci kazansın bak Trabzon'da adam oynattı ne kadar iyi çıktı adam keza goztepe,rize,denizli'nin genç kalecileri Dr gayet iyi iş çıkardı oynar Abdulsamet
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    İki teneke diyelim
    0
    0
    Yanıtla
  • Sesli güldüm çok doğru tespit :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Ben hala gülüyom. Yedek kulübesinden iki koltuk boşalmış. Korona sosyal mesafe ye faydalı olmuş. Ben hala inancımı kaybetmedim.Çıkmamış canda umut vardır.Adilin şansı takım kümede kalır. Adil kendi isteği ile gider.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasporlu (3 yıl önce)Malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    aynen öyle
    0
    0
    Yanıtla
  • Keşke sadece iki tane olsa
    0
    0
    Yanıtla
  • New malatya (3 yıl önce)
    Bu takım nerede iki gündür ses seda yok çalışmayı bıraktı mı acaba? Beşiktaş'ta ve Erzurum'da 10 tane vaka vardı onlar hep calısıyorda dedim Hikmet hoca yine bi bahane mi bulacak!
    0
    0
    Yanıtla
  • Takım çalışıyor sıkıntı yok parasal sorunun acil kısmı giderildi sayın vekilimiz açıkladı. Muhtemel yönetim de sezon sonu değişecek. (adilos gevrekinho gidecek) Öncelik ligde kalmak Allah ın izniyle kalıcaz rakiplerin fikstürü bizden daha kötü ben her olumsuzluğa rağmen ligde kalacağımızı ümit ediyorum. Nolur iyi düşünelim iyi olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin büker (3 yıl önce)Mülayim isimli kullanıcı yorumuna
    İnşallah ligde kalırız kardeşim
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahap (3 yıl önce)
    İşleri güçleri rast gelsin. Bunların işi para. Para yoksa, oyunda yok. İkiside çok iyi futbolcuydu!!?
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu ikisinin takıma bir katkısı yoktu zaten şu lig bir iptal edileydi gelecek sezon yeni yönetimle yolumuza bakardık
    0
    0
    Yanıtla