SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2 Puan 90+2'de Gitti! 1-1

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda Malatyaspor, kendi sahasında Mardinspor ile oynadığı maçta 90+2'de gelen gole engel olamayınca 1-1 berabere kaldı.

STAD: Malatya İnönü
HAKEMLER: Şerif Bayram, Caner Karataş, Aydın Şengül, 4. Hakem İbrahim Halil İleri

MALATYASPOR: Önder, Mehmet Yoldaş, Hakan (Sedat dk. 77), Mustafa (Fethi dk. 86), Güven(Mehmet Vurmaz dk. 90), Buğra, Ahmet, Uğur, Raif, Müslüm, Murat

MARDİNSPOR: Aydın, Recep, Can Ulun (Kerem dk. 61), Ali, İbrahim, Mehmet, Nedim, Emre (Erkan Atılgan dk. 70), Can Gümrükçü (Volkan dk. 46), Tuncay, Ömer

GOLLER: Mustafa (dk. 35) (Malatyaspor), Volkan (dk. 90+2) (Mardinspor)

KIRMIZI KART: Recep (dk. 66) (Mardinspor)

SARI KARTLAR: Raif, Önder, Ahmet, Mustafa (Malatyaspor), Ali, Emre (Mardinspor)

İnönü Stadı'ndaki karşılaşmada Malatyaspor, 35 dakikada Mustafa'nın attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

Karşılaşmanın hakemi oynanmamış süre olarak 3 dakikayı işaret etti.

90+2'de Mardinspor'dan Volkan'ın attığı golle skor 1-1 oldu ve karşılaşma bu skorla tamamlandı.

FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız