SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2. Sevgi Festivali Başlıyor

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 91 bin Dev Öğrenci 2. Sevgi Festivali 29 Mayıs Perşembe günü başlayacak.

Malatya Valiliği'nin organizesi ile 29-31 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 91 bin Dev Öğrenci 2. Sevgi Festivali çerçevesinde 3 gün boyunca, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler yapılacak.

PROGRAM..
2.Sevgi Festivali Perşembe günü saat 14.00’de Atatürk Anıtına, Öğrenci İl Proje Kurulu tarafından çelenk sunulmasıyla başlayacak.

Saat 16.00’da Sevgi Yürüyüşü yapılacak. Yürüyüş Tekel Sigara Fabrikası’nın arka kısmındaki 91 Bin Dev Öğrenci İlköğretim Okulu önünden başlayacak. Kortej Öğretmenevi güzergahı İnönü Caddesinden Kapalı Çarşı önüne kadar sürecek. Saat 17.00’de ise Festival açılış konuşmaları yapılacak, halk oyunları gösterisinde bulunulacak. Saat 18.00 de ise kitap okuma, organ ve kan bağışı kampanyası, ağaçlandırma etkinliği düzenlenecek.

Saat 19.00 da ise Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi tarafından Vilayet önünde Müzik Dinletisi sunulacak. Saat

20.30’da ise Malatya’da Bir Bahar Akşamı adlı şiir dinletisi de Vilayet önünde gerçekleştirilecek.

CUMA GÜNÜ
2.Sevgi Festivali’nin 2. günü olan yarın ise etkinlik saat 10.00’da İskender Mahallesi Tevfik Memnune İlköğretim Okulu yanın yaptırılan Kamu Görevlileri Anaokulu’nun açılışı yapılacak.

Saat 14.00 de ise 91 Bin Dev Öğrenci İlköğretim Okulu duvarı imle Tekel duvarına Sevgi ve dostluk Konulu duvar resimleri yapılacak.

Saat 16.00’da ise Kernek Meydanında halk oyunları gösterisi aynı yerde saat 17.00’de ise kitap okuma etkinliği yapılacak.

Saat 18.30’da da Kernek’te İnönü Üniversitesi Müzik Bölümü öğrencileri tarafından müzik dinletisi sunulacak. Kernek Meydanında saat 20.00’de ise Kernek’te Sevgi Çiçekleri Şiir Dinletisi sunulacak.

CUMARTESİ..
31 Mayıs günü ise Festival kapsamında saat 10.00’de Atatürk İlköğretim Okulu bahçesinde Kermes açılacak. Saat 14.00 de Yeni Camii Meydanında dünyanın Sigarasız Günü etkinliği, aynı yerde saat 15.00’de Sevgi Konulu resim çalışması yapılacak. Festival saat 17.30’da İnönü Stadı’nda başlayacak olan sevgiyle Elele Final Şöleni ile sona erecek.

PERŞEMBE GÜNÜ 3.5 SAAT KAPALI CADDE
Ayrıca festival kapsamında, 30 Mayıs cuma günü saat 10.00'da Kamu Görevlileri Ana Okulu'nun açılışı gerçekleştirilecek.

91 bin dev öğrenci projesi kapsamında kamu kuruluşlarında çalışan personelin gönüllü katkılarıyla yaptırılan Kamu Görevlileri Ana Okulu'nun İskender Mahallesi Tevfik Memnune İlköğretim Okulu'nun yanına yaptırıldığı kaydedildi.

Bu arada, 29-31 Mayıs tarihleri arası düzenlenecek, "91 bin Dev Öğrenci Sevgi Festivali" için düzenlenecek kortej ve diğer etkinlikler nedeniyle, 29 Mayıs 2008 Perşembe günü saat: 15.00 ile 18.30 arası İnönü Caddesi'nin trafiğe kapalı tutulacağı bildirildi.

Malatya'da 2006 yılında 91 bin ilköğretim okulu öğrencisinin bulunması nedeniyle 2 yıl önce Malatya Valiliği'nin organizesi ile 91 bin Dev Öğrenci Projesi başlatılmış, sözü edilen proje kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlenmesinin yanı sıra 5 de okul yaptırılmıştı.

ARŞİV FOTO: Geçen yılki etkinliklerden bir görünüm

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız