SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2. Sevgi Festivali

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da öğrencilerin organize edeceği 91 Bin dev Öğrenci 2. Sevgi Festivali 29-31 Mayıs tarihleri arasında yapılacak. Bu arada Okul Öncesi Eğitim Şenliği de 21-24 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

SEVGİ FESTİVALİ..
Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz, 91 Bin Dev Öğrenci Projesi Yürütme Konseyi ile birlikte Milli Eğitim Müdürlüğü Salonu'nda yaptığı toplantıda 2. Sevgi Festivali hakkında bilgiler verdi. Daşöz, Malatyalı öğrencilerin 91 Bin Dev Öğrenci Projesi ile 5 okulun yapımını tamamlayıp, 6. okulun temelini atmaya hazırlandığını söyleyerek, "Çocuklarımız inanılmaz başarılara imza attılar" dedi.

Daşöz, sevgini her kesin ihtiyaç duyduğu bir duygu olduğunu belirterek, "Çocuklarımız sevgiyi çoğaltmak için festival yapıyorlar" diye konuştu.

91 Bin Dev Öğrenci 2. Sevgi Festivali'nin ilk günü olan 29 Mayıs günü şehir merkezinde Sevgi Korteji ile başlayacağı ve caddede kitap okuma alışkanlığı etkinliğini yanında Yeni Cami Meydanı'nda organ ve kan bağışı, sağlıklı gelecek, ağaçlandırma ve sağlıklı yaşam adını taşıyan standlar açılacak. İlk gün yine Valilik binası önünde gece şiir ve müzik dinletisi verilecek.

2. Sevgi Festivali kapsamında Kamu Görevlileri Anaokulu'nun açılışı yanı sıra, çeşitli eğitim, kültürel ve sanatsal etkinlikler düzenlenecek.

OKUL ÖNCESİ ŞENLİĞİ..
Öte yandan, Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri de 21 Mayıs Çarşamba günü başlıyor. 09.30'da Atatürk Anıtı önünde tören yapılacağı, daha sonra kortejin İnönü Kapalı Çarşısı üzerine kadar yürüyeceği, 10.30'da da buradaki şenlik programının başlayacağı bildirildi.

21, 22 ve 23 Mayıs günleri İnönü Kapalı Çarşısı üzerindeki alanda etkinliklerin sürdürüleceği belirtilirken, bu organizasyonun kentteki ana okulları tarafından gerçekleştirileceği, 24 Mayıs günü saat 17.00'den itibaren Mişmiş Park'ta piknik ve uçurtma şenliği yapılacağı, etkinliklerin böylece sona ereceği belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız