SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2. Ulusal Çocuk Resim Yarışması Ödül Töreni

0
Güncellendi - 2016-06-24 03:16:45
2. Ulusal Çocuk Resim Yarışması Ödül Töreni
A- A+ PAYLAŞ

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde düzenlenen Geleceğimizin Gözüyle Güvenilir Gıda- Ulusal Çocuk Resim Yarışması'nda Malatya’da dereceye giren öğrencilere ödülleri, düzenlenen bir törenle verildi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın genç nesillerin resim aracılığıyla gıda güvenirliliğine dair bilgi ve birikimlerini yansıtabilmelerinin yanı sıra kamuoyunda farkındalığın arttırılması amacıyla 81 ilde yapılan resim yarışmaları sonuçlandı.   Yarışmanın Malatya ayağında Hanımın Çiftliği İlkokulu’ndan Esra Elçi,  Ali Nahit Bozatlı İlkokulu’ndan Mehmet Halim Kaya ikinci ve yine Hanımın Çiftliği İlkokulu’ndan Derya Mengütemur üçüncü oldu.

Hanımın Çiftliği İlkokulu’nda düzenlenen ödül töreninde Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ali Selvi,  Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Recep Bulut, Hanımın Çiftliği İlkokulu Müdürü Sedat Özkan ile okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

“Öğrencilerimiz büyük ilgi gösterdi”

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ali Selvi törende yaptığı konuşmada "Bakanlığımız, Ulusal Resim Yarışması, Lider Çocuk Tarım Kampı gibi ilkokul öğrencilerine yönelik etkinliklerle hem çocukların medeni cesaretlerinin artırılmasını, hem de aktif olarak tarımın üretiminden tüketimine kadar olan her kesimi hakkında görsel olarak bilinçlendirilmelerini sağlamayı hedeflemektedir. Son yıllarda düzenlediğimiz etkinlikler sonucunda bu konuda büyük başarılar elde edildiğini gördük. Öğrenciler konuya büyük ilgi gösteriyorlar. Özellikle okullarımızdan etkinliklerimize katılmak için yoğun talepler alıyoruz. Ulusal Resim Yarışmasında ilimizden dereceye giren öğrencilerimizi kutluyor, ailelerine de ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Bulut da, "Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının düzenlediği çocuklara ve kadınlara yönelik etkinliklere ilgi ve katılımın yoğun olması bizleri de sevindiriyor. Etkinlikler sonucunda insanların bakış açıları ve girişimcilik istekleri gelişiyor. Bu projeleri düzenleyen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına ve ilimizde uygulayan İl Müdürlüğümüze teşekkür ediyor, dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyorum” diye konuştu.

Hanımın Çiftliği İlkokulu Müdürü Sedat Özkan ise yarışmada birinci ve üçüncünün kendi okullarından çıkmasından memnuniyet duyduklarını ifade etti.  Öğrencileri kutlayan Özkan, “Bu yıl Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının düzenlediği Lider Çocuk Tarım Kampına da okulumuz dördüncü sınıf öğrencileriyle katıldık. Öğrencilerimizdeki değişimi ve gelişimi bizzat yakından gözlemliyoruz. İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürümüze ve personeline ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Törenimize katılımlarından dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ve velilerimize de teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Yeni Malatya Gazetesi

ry

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız