SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"2. ve 3. Lig Takımlarına Destek Vermeliyiz"

0
Güncellendi - 2017-08-10 20:57:02
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Kulüpler Birliği Genel Kurulu çıkışında soruları yanıtladı. Gevrek, 2. Lig ve 3. Lig takımlarının sorunlarını çok iyi bildiklerini söyleyerek, “Biz futbol ailesi olarak bu takımlara elimizden gelen desteği vermeliyiz” dedi.

Dursun Özbek’e başarılar dileyerek sözlerine başlayan Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, “3 sene boyunca başkanlık yapan Göksel Gümüşdağ da çok önemli hizmetler yaptı ve kendisine de Yeni Malatyaspor olarak teşekkür ediyoruz. Kulüpler Birliği bir ailedir ve biz bu aile olarak Türk futboluna hizmet etmek için çalışacağız. 18 kulübümüzün birlik ve beraberlik içinde ortak hareket etmesi gerekiyor. Burada alınacak kararlar çok önemli. Burada 18 kişilik kadro 21’e çıkarılmıştı, yayın ihalesi konusunda çok önemli girişimler olmuştu. Bizler kulüp başkanları olarak gereken desteği yapacağız, camialarımıza ve Türk futboluna hizmet etmemiz gerekiyor. Bugün çok güzel bir kongre oldu. Başkanlar olarak Dursun Özbek’in yanında olacağız. Hayırlısı olsun” dedi.

“Yeni sezon kardeşlik içinde geçsin”

Süper Kupa Finali’nde yaşanan olayların gündeme geldiğini söyleyen Gevrek, “Beşiktaş-Konyaspor maçında yaşanan olaylar ve farklı konuların gündeme getirildi, herkesin şehrinin sorunları gündeme getirildi. Yeni sezonun kardeşlik çerçevesinde geçirilmesi herkesin temennisi. Birlik ve beraberlik içinde olması çok önemliydi. En önemli konu, 18 kulüp birlik ve beraberlikle önemli kararlar aldı. Yarın itibariyle başlayacak olan liglerde bütün kulüplerimize başarılar diliyorum. Centilmence ve kardeşçe geçmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

“Alt liglerin sıkıntılarını çok iyi biliyorum”

2. Lig ve 3. Lig kulüplerinin özellikle maddi sıkıntılarını çok iyi bildiğini ifade eden Adil Gevrek, “3 sene içinde 2. Lig’den yükselen bir takımın başkanı olarak kesinlikle 2. Lig ve 3. Lig’in de aynı futbol ailesi içinde olması gerektiğini düşünüyorum. Kulüpler Birliği olarak 2. Lig ve 3. Lig takımlarıyla istişare içinde olmamız gerekiyor. Futbol ailesi diyoruz. 2. Lig ve 3. Lig Kulüpler Birliği Başkanı Cengiz Günaydın’ın bu konuda çok çabaları var. Bu liglerde çok ciddi taraftar kitlesi olan önemli kulüpler var. Daha önce Göksel Başkan zamanında yapılan çalışmalar oldu. Ben o liglerden gelen bir başkan olarak buranın sıkıntılarını çok iyi bilen birisiyim. Yeni Malatyaspor Başkanı olarak elimizden geleni yapmaya hazırız” diyerek sözlerini tamamladı.

İstanbul, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Hasan Bozkurt (6 yıl önce)
    Aslinda yorum yapacak bir sey yok ama Gökmen kardesin yaptigi yorumu okumadan önce aynisini ben icmde söyledim sen önce kendine bak diye Sanki ligin son haftalari bizim takim ikinci yada ücüncü sirada olurya geriye döner bakarsin düsmek sirasinda olanlar veya ptt birinci ligde olan takimlara dersin bunlara yardim elimizi uzatmamiz lazim biz sanpiyonluga oynuyoruz ya!!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • gökmen (6 yıl önce)
    sen kendi takımını bi baş et sonra oralara el doktor!!
    0
    0
    Yanıtla