SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"2.Yarıda Bomba Gibi Olacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:17:17
A- A+ PAYLAŞ

 Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da teknik direktör Mehmet Altıparmak, ligin ikinci yarısına bomba gibi gireceklerini söyledi. 

Altıparmak, Antalya’da sürdürdükleri devre arası kamp çalışmalarının çok iyi ve çok verimli geçtiğini ifade ederek, futbolcuların istekli ve hırslı oluşlarının kampın daha da güzel geçmesine vesile olduğunu belirtti.

İkinci yarıya bomba gibi gireceklerini kaydeden tecrübeli teknik adam, “Kampta ilk bir haftalık süreçte güç ve kuvvet çalıştık. Fizik ve kondisyon yönünden futbolcularımızla birlikte gerçekten müthiş bir çalışma dönemi geçirdik. Özellikle futbolcularımız bu süreçte büyük bir özveriyle çalıştılar. Bundan sonraki bölümlerde de hazırlık karşılaşmaları oynadık, bunun dışında 2 hazırlık karşılaşması daha oynayacağız. Futbolcularımız oyunsal anlamda çok güzel performanslar sergiliyorlar. Ligin ilk yarısında yapamadığımız birçok şeyi gerçekleştirdik. Eksikler elbette ki var ama önümüzde uzun bir süre var. Ligin ikinci yarısına kadar bütün eksiklerimizi halledeceğiz ve ikinci yarıya bomba gibi gireceğiz” dedi.
Altıparmak, takımın yeni transferleri Mehmet Türkmehmet ve Emre Balcı’yla ilgili de bir değerlendirmede bulundu. Takıma yeni katılan iki oyuncunun da çok verimli bir çalışma dönemi geçirdiklerine değinen Altıparmak, “Mehmet Türkmehmet benim eski öğrencimdi. Daha önceden Kartalspor’da beraber çalışmıştık. Mehmet’in hem kişiliği, karakteri hem de futbolculuğunu herkes iyi biliyor. Bununla ilgili söylenebilecek çok fazla bir şey yok. Takıma katıldığı günden beri çalışma temposu ve bize kattıklarıyla çok faydalı olacağını gösterdi. Emre Hasan Balcı’da daha önceden bildiğimiz, tanıdığımız ve gittiğimiz her takıma almak istediğimiz bir oyuncuydu. Yeni Malatayspor’da birlikte çalışmak nasip oldu. Emre’de orta sahada bizim çok ihtiyacımız olan savaşçı bir futbolcu. Hazırlık maçlarında da bunu en iyi şekilde gösterdi. İki futbolcudan da çok iyi şeyler bekliyoruz. Onlarda bu beklentiyi karşılaşmak için çalışıyorlar. Onlarında hedefleri var. Kendileriyle aynı hedefte birleştiğimiz için kadromuzda yer alıyorlar. İnşallah onlarında katkılarıyla ve de mevcut futbolcularımızın müthiş performanslarıyla ikinci yarında çok farklı bir takım olacağız” diye konuştu.

Kampta Evren Kürkçü’nün sakatlığı dışında olumsuz bir durum yaşanmadığını belirten tecrübeli çalıştırıcı, Evren’in sakatlığının teknik heyet ve futbolcuları çok üzdüğünü dile getirdi.

Futbolun içerisinde sakatlık gibi şansız durumlarında olduğuna işaret eden Altıparmak, “Evren bir futbolcunun yaşayabileceği en büyük talihsizliklerden birini yaşadı. Hem biz hem de takım arkadaşları çok üzüldük. Kendisine acil şifalar diliyoruz. Ama ne yazık ki bunlar futbolun içerisinde var. Pozisyonsuz, yürürken ayağı çime takıldı ve böyle talihsiz bir sakatlık yaşadı” şeklinde konuştu.

Altıparmak, transfer konusunda bundan sonraki süreçte aceleci davranmayacaklarını kaydederek, şunları söyledi: “Ligi taşıyabilecek bir kadromuz var. Stoper mevkiine tabi ki bir transfer düşünüyoruz. Ama transfer edeceğimiz futbolcuyu da, acele değil, ince eleyip sık dokuyarak kadromuza katmak istiyoruz. Çünkü alacağımız futbolcunun bize katkı yapması gerekiyor. İlla stoper alalım diye bir düşüncemiz yok. Zaten kadromuza çok kalabalık ve çok iyi oyunculardan kurulu. Şuanda çok büyük bir sıkıntımız yok. Şuanda araştırmalarımız devam ediyor. Bizim istediğimiz birkaç oyuncu vardı. Kulüpleri müsaade ederse olacak. Yoksa da aceleyle stoper alalım diye bir isteğimiz yok. Alırsak ta bize şimdi ve ilerisi için katkı sağlayabilecek bir oyuncuyu kadromuza katmayı planlıyoruz.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız