SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2 Yaşındaki Çocuk Kazada Öldü

0
Güncellendi - 2018-04-19 04:11:52
2 Yaşındaki Çocuk Kazada Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da yol üzerinde kurulan taziye çadırında oturan annesinin elini bırakarak dışarı çıktığı iddia edilen 2 yaşındaki çocuk minibüsün çarpması sonucunda hayatını kaybetti.

Kaza, Taştepe Mahallesi minibüs güzergahı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre; mahalledeki bir cenaze nedeniyle minibüs güzergahı üzerinde yolun tek şeridine kurulan taziye çadırında annesi ile bulunan 2 yaşındaki Elif Su Demir adlı çocuk, taziye çadırında dışarı çıktığında, o esnada diğer yol şeridinde geçmekte olanbir  minibüsün çarpması sonucunda ağır yaralandı.

Ambulans ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan küçük çocuk, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Adı öğrenilemeyen minibüs sürücüsü gözaltına alındı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • arğalı (6 yıl önce)
    Sırf belediye reklamı için yolun ortasına çadır kuruyorlar.İçinde oturan 3-5 kişi için günlerce yolu kapatıyorlar.Arkadaş taziye adetini devam ettirmek istiyorsanız ki etmesi lazım ya her mahalleye taziye evi yapacaksınız bu olmuyorsa taziye çadırı kurulacak güvenli yerler belirleyeceksiniz.Yol ortasına belediye reklamlı çadır kurmayacaksınız .Akledemiyorsanız bir ekip gönderin doğu - Güneydoğu illerinde bu iş nasıl yapılıyor öğrenin.Köylerde çadır olur ama şehirde olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Yakındaki sokaklar varken illa evin önüne ana caddeye, taziye çadırı kurma inadı devam ederse bu kazalar çok olur. Allah rahmet eylesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dadımoğlu (6 yıl önce)
    Allah şu minibüs şoförlerini başımızdan alsın bu ne ya hergün çevreyolunda bunların saçma sapan müşteri kovalamacalarının şahidi oluyorum trafik polisleri bunları görmüyor mu neden bunlara yönelik rutin kontroller sağlanmıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (6 yıl önce)
    Ana güzergahta yolun yarısına konulan taziye çadırı yüzündendir tüm bunlar; özellikle taziye çadırı kuran kişilerin iyi bir eğitimden geçmeleri şart. Trafikten, yoğunluktan, mahalleden anlamayan ehilsiz kişilerin kurduğu çadırlar işte böyle sonuçlara mahal veriyor...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarafsız Adam (6 yıl önce)
    Şu yol üstüne çadır kurma huyundan vazgeçin artık. kaldırımda yer yoksa evin ilerisine gerisine o da yoksa kurmayın evde yapın taziyenizi arkadaşlar yol kapatmak nedir yav. Allah kızın ailesine sabırlar versin
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (6 yıl önce)
    Artık yeter yaww minibüs kaza taksi kaza kimin sucu varsa Allah’a havale ediyorum Elif kızımız allahtan rahmet ailesine sabır diliyorum ateş düştüğü yeri yakar Malatyalılar trafik terörüne dur ✋ diyerek hayat kurtaralım
    0
    0
    Yanıtla
  • Çocuğum yok ama içimmm yandı Allah sabır versin
    0
    0
    Yanıtla