SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2 Yeni Miting Alanı!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valiliği tarafından il merkezinde toplantı ve gösteri yürüyüşleri kanununa göre daha önce belirlenen 4 yerdeki toplantı alanına 2 yeni ilave daha yapıldı. Yeni toplantı alanlarının Soykan Parkı ile Sümerbank arazisinin otel olarak ayrılan kısmı olduğu belirtildi.

Malatya Valiliği'nce yapılan açıklamada, " 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununu 6. Maddesine göre, İlimiz merkezinde Valilikçe tespit edilen toplantı ve yürüyüş güzergahları ile basılı veya basılı olmayan her türlü resim, yazılı işaretlerle bunları ihtiva eden kağıt, pano, afiş ya da benzerlerinin asılacağı yerler aynı kanunun uygulanmasına dair yönetmeliğin 3. maddesi gereği gözden geçirilmiş" denildi ve yapılan değişiklikler belirtildi.

Valilik açıklamasında mevcut toplantı alanları olan Milli Egemenlik Caddesi Üst Kavşağı, İnönü Stadyumu önü, Kernek Meydanı ile Şeker Stadı'na ek olarak Soykan Parkı ile Sümerbank arazisi otel alanının da toplantı alanı olarak belirlendiği ifade edildi.

Yapılan açıklamada Soykan Parkı içerisi ile Sümer Arazisi içerisinde gerçekleşecek olan toplantılar için yürüyüş güzergahının bulunmadığı da ifade edildi.

Basın ve çoğaltılmış el ile yazılmış davetiyelerin, resim, afiş ve pankartların asılacağı yerlerin de Belediye Başkanlığının uygun göreceği yer ve panolar olduğu da belirtildi.

Yapılan açıklamanın son bölümünde de" İlimiz merkezinde tüm ilgililere ve vatandaşlara duyurulur. Aksi hareket edenler hakkında 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununun cezai hükümleri ile fiilleri başkaca bir suç teşkil etmediği takdirde Kabahatler Kanununun ilgili hükümleri gereğince işlem yapılacağı ilan olunur" denildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız