SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2 Yılda 52 Madalya

A- A+ PAYLAŞ
 
Görme Engelliler Spor Federasyonu'nun 2012 faaliyet raporunu açıkladığını söyleyen Malatya Görme Engelliler Spor Kulübü ve Derneği Başkanı Şerif Büyükdaş, bu yıl daha büyük başarılara imza atmak istediklerini belirtti. 
"YÜKSELME MÜSABAKALARINA KATILACAĞIZ"
 
Konu ili ilgili konuşan Büyükdaş, "Görme Engelliler Spor Federasyonu'nun 2012 faaliyet raporu açıklandı. Malatya'yı temsilen müsabakalara, Malatya Engelliler Spor Kulübü ve Malatya Gençlik Görme Engelliler Spor Kulübü katılacak. Faaliyet programlarımız şöyle; 18-22 Ocak tarihlerinde Konya'da Türkiye Satranç Turnuvası yapılacak. 28-29 Ocak tarihlerinde Ankara'da Türkiye Judo Şampiyonası düzenlenecek. 10-12 Şubat tarihlerinde İzmir'de yapılacak olan Türkiye Atletizm Şampiyonası'nda katılacağız. Ayrıca 25-26 Şubat tarihlerinde Giresun'da düzenlenecek olan Türkiye Yüzme Şampiyonası'na gideceğiz. Bunun yanında B-1 Futsal Ligi 1. Ve 2. Devre karşılaşmaları, Türkiye Halter Şampiyonası ve Goalboll 2. Lige yükselme müsabakalarına katılacağız" dedi. 
 
"52 MADALYA ALDIK"
 
2 yıllık süreçte toplam 52 madalya aldık diyen Büyükdaş, "Malatya Görme Engelliler Spor Kulübü olarak kurulduğumuz günden bugüne yani 2 yıllık süreçte toplam 52 madalya aldık. Atletizmde dünya birincisi sporcumuz bulunuyor. Ayrıca futbolda süper lige çıkma başarısı gösterdik. Bu anlamda başarılarımızı sürdürmek ve daha büyük başarılara imza atmak için destek bekliyoruz. Bu anlamda bize desteklerini esirgemeyen Malatya Belediye Başkanımız Ahmet Çakır'a, Yeşilyurt Belediye Başkanımız Mehmet Kavuk amcamıza ve Malatyalı iş adamı Kemal Oğuz'a çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız