SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2 Yılda 'Tadilat'lık Oldu!

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:20:35
2 Yılda 'Tadilat'lık Oldu!
A- A+ PAYLAŞ

İnşaat kalitesi  hep tartışma konusu olan, Yeni Devlet Hastanesi’nin Acil Servisi, hizmete girişinin 2. yılında tadilata alınıyor.

2 YILDA TADİLAT 

Yeni Devlet Hastanesi’nin bazı birimleri ile yeni ünite ekleme işleri kamu Hastaneleri Birliği tarafından ihaleye çıkartıldı. Eylül 2013 tarihinde hizmet vermeye başlayan Yeni Devlet Hastanesi’nin Acil Servis birimi ile Diyaliz Birimi yeniden düzenlenmek üzere tadilat işi ihaleye çıkartılırken, yeni hastanenin Tıbbi Atık Birimi de hastane açıldıktan 2 yıl sonra projeye eklenmiş olacak. 

95 MİLYON TL HARCANDI

Yeni Devlet Hastanesi için yapılan harcama ise resmi kayıtlara göre 95 milyon TL olarak kaydediliyor. Malatya Kamu Hastaneleri Birliği’nden verilen bilgiye göre;  Yeni Devlet Hastanesi’nin Acil Servis Birimi ile Diyaliz Birimi tadilata alınacak, Tıbbi Atık Birimi’nin ise yapımı gerçekleştirilecek. Yeni Devlet Hastanesi’nin bazı birimlerinin hizmete girişinin 2. yılında tadilata alınması dikkat çekti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız