SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'20-25 Bin Kişilik Stad İçin..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, Malatya'ya 20-25 bin kişilik stat projesinin çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını söyledi.

Sadi Fındıklı, yaptığı açıklamada, Vali Ulvi Saran'ın bakanlığa sunmak amacıyla stat ile ilgili bir rapor istediğini ifade ederek, "Malatya'nın 20-25 bin kişilik stadı hak etmesiyle ilgili iyi bir rapor hazırlayacağız. Tabi raporu hazırlarken, Malatya'nın nüfusu, coğrafi bölge, teknolojik gelişme, sanayi ve 2. Ordu'nun burada olmasıyla var olan potansiyeli anlatacağız. Malatya burada cazibe merkezi ve sportif açıdan da cazibe merkezi olması gerekiyor. Yerel anlamda Valimiz, Belediye Başkanımız, bizler ve sivil toplum örgütlerinin genel anlamda da milletvekillerinin projeyle ilgili çalışmalarda bulunması gerekiyor" dedi.

Spor Toto teşkilatının tesisler için büyük bir destek verdiğini kaydeden Fındıklı, "Bizim için bu işi TOKİ olmadan yapma fırsatı var. Stat yaklaşık 50-55 milyon TL'ye mal oluyor. Sayın Valimiz konuya çok duyarlı" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız