SON DAKİKA
SON DEPREMLER

20- 65 Yaş Arası Vatandaşlara Maske Dağıtılacak

0
Güncellendi - 2020-04-07 04:35:35
20- 65 Yaş Arası Vatandaşlara Maske Dağıtılacak
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının koordinasyonunda, 20-65 yaş arasındaki her vatandaşın evine haftada 5 maskenin teslim edileceğini kaydetti.

Maskeler, PTT kargo ile ücretsiz olarak vatandaşlara ulaştırılacak.

Aile üyeleri için maske temin etmek isteyen vatandaşlar, form üzerinde bu bilgileri de dolduracak.

Ücretsiz maske temini, 65 yaş üzeri ve 20 yaş altı vatandaşları kapsamayacak.

BAŞVURULAR e-devletten YAPILACAK

"PttAVM.com" internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda, Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının koordinasyonunda "https://maske.epttavm.com" üzerinden yapılacak başvurulara kısa sürede yoğun bir ilgi olduğu belirtildi.

Duyuruda, "Sizlere daha sağlıklı hizmet sunabilmek adına, ücretsiz maske taleplerinize ilişkin başvurularınızı en kısa sürede e-Devlet Kapısı üzerinden alacağımızı bildirmek isteriz. Anlayışınız için teşekkür ederiz." ifadelerine yer verildi.

Maskelerin, 20-65 yaş arasındaki her vatandaşa ücretsiz olarak dağıtılacağı açıklanmıştı.

Ankara, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Hakan (3 yıl önce)
    Millete bulasmadan dagitilsaydi geç kalındı bence esnaflara yüz kapatan şeffaf korumalı maskedw dagitilsinalatyada bu okul üretip dağıtıyoruz haberler diyor ama tık yok belediye dagitsin vergi için geliyorlar zabitalarin eline versim semt semt hergun dagitsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdulkadir Kartal (3 yıl önce)
    #SONDAKİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla ücretsiz maske dağıtımı başladı: Maskeler; ?Kargo dahil ücretsiz olup adrese teslim ediliyor ?Vatandaş haftada bir paket maske [5 adet] alabiliyor. ?Link: basvuru.turkiye.gov.tr
    0
    0
    Yanıtla
  • NK (3 yıl önce)
    Tebrikler... Teşekkürler... Gurur duyuyorum ülkemle...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkı (3 yıl önce)
    Başvuru yapana kadar sistem kapandı, e devlet üzerinden yapılacakmış başvurular.
    0
    0
    Yanıtla