SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'20 Belde İçin Uzatıldı'

A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin, nüfus azlığı ve Malatya Belediyesi'ne bağlanması nedeniyle kapatılan belediyelerin mahkemeye başvurmaları nedeniyle 29 Mart 2009 yerel seçimlerine gireceklerini söyledi.

Nüfusu 2 binin altına düşmesi nedeniyle kapatılan ancak mahkeme kararıyla belediyelik durumları devam eden 16 belde ile Malatya Belediyesi'ne bağlanan ancak yine mahkemelik olunması nedeniyle belediyelikleri devam edecek olan 4 belde ile birlikte toplam 20 beldenin seçime katılacak olması nedeniyle, bu beldelerde aday adaylık müracaatının 8 Ocak'a kadar uzatıldığını bildiren Mustafa Şahin, "Partimize aday adaylığı müracaatı 31 Aralık tarihinde sona erdi. Ancak, bu 20 beldenin durumları sonradan belli olması nedeniyle bu beldelerde aday adaylığı başvuru süresi 8 Ocak akşamına kadar uzatıldı. Bu beldeler için de 11 Ocak'ta temayül yoklaması yapmayı planlıyoruz" dedi.

Şahin, Malatya Belediye başkan aday adaylığı için 16 müracaatın olduğunu kaydetti.

Bu arada, belediye başkan aday adayları için temayül yoklamasının 4 Ocak pazar günü Yeşiltepe Spor Salonu'nda yapılacağını aktaran Mustafa Şahin, "Merkez ve ilçeler için 14 sandık kurulacak. Merkez parti organları merkez belediye başkan aday adayları için ilgili ilçe parti organları da kendi belediye başkan aday adayları için oy kullanacaklar "şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız