SON DAKİKA
SON DEPREMLER

20 Çiftin Nikahı Kıyıldı

0
Güncellendi - 2016-02-15 13:51:20
20 Çiftin Nikahı Kıyıldı
A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, Doğanşehir ilçesinde Sevgililer Günü’nde 20 çiftin nikahını kıyarak, genç çiftlere öğütler verdi.

Doğanşehir ilçesinde Sevgililer Günü’nde Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük tarafından 20 çiftin nikah kıyıldı. 20 çiftin özel günlerini kutlayan Küçük, yeni evlenen gençlere önemli öğütler de verdi. Küçük, “Şu anda burada evlenmenin ilk temelini atacağız. Nasıl ki bir binanın temeli sağlam atılırsa o bina sağlam olur. Temeli çürük olan bina ise yıkılmaya mahkumdur. Onu niçin çiftlerimizin birbirlerine karşı sevgi ve saygılı olacakları bir temel atacağız. Cenabı Allah’tan mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür dileriz. Malum zaman o kadar bozulmuş ki, bana günde 3-4 tane boşanma geliyor ve yanlarında 2-3 çocuk var. Ben buna çok üzülüyorum, birbirinizi önce anlamanızı diliyorum. Evlenen çiftlerimiz birbirlerine sevgi ve saygılı olurlarsa bu temel hiç yıkılmaz. Şimdi nikahlarını kıyacağımız gençlere sağlıklı ve hayırlı bir ömür diliyorum” diye konuştu. Konuşmalardan sonra gençlerin nikahını kıyan Küçük, evlilik cüzdanlarını ise kadınlara teslim etti ve 4 çocuk temennisinde bulundu.

Doğanşehir Belediyesi Beypınarı Sosyal Tesisleri ve Belediye Ulaşım Hizmetleri Müdürü Bayram Kaya ise Beypınarı Sosyal Tesisleri’nde yılın her günü sevgilileri ağırladıklarını ifade etti. Kaya, “Doğanşehir Belediyesinde nikah kıyan tüm çiftlerimizin yıl boyunca ilk baş başa yemeklerini ücretsiz veriyoruz. Bu gün burada 20 çift ve yakınlarını ağırladık ve gün boyu etkinliklerimiz devam edecektir. Bizler gece gündüz halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Daha sonra birlikte fotoğraf çekinen çiftler, gelecek sene evlilik yıl dönümünde buluşmak için sözleşerek ayrıldı.

Kaynak : İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız