SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bireysel Hatalardan Zincirleme Goller Yedik"

0
Güncellendi - 2020-01-18 21:01:10
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig'in 18. haftasında konuk olduğu Medipol Başakşehir'e 4-1 yenilen BtcTurk Yeni Malatyaspor'da teknik sorumlu Hakan Çalışkan, maça iyi başlamalarına rağmen bireysel hatalardan arka arkaya yedikleri gollerle farklı mağlup olduklarını belirtti.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında görüşlerini aktaran Çalışkan, maça iyi başladıklarını belirterek, "Maçın 20. dakikasına kadar iyi oynadık. Ancak daha sonra bireysel hatalardan dolayı zincirleme goller yedik. Medipol Başakşehir, daha istekli oynadı ve haklı bir galibiyet aldı. Medipol Başakşehir'i tebrik ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Bu arada, karşılaşma oynandığı sırada A Spor kanalında yorum yapan Teknik Direktör Güvenç Kurtar, ilk yarı peş peşe gol pozisyonlarına giren ve bunların 4'ünü golle sonuçlandıran Başakşehir'in kanat oyuncularının çok iyi olduğunu, Yeni Malatyaspor'un ise maça 3-5-2 diziliminde çıktığını, buna bir anlam veremediğini, Yeni Malatya'nın ilerde oynayan oyuncularının topu tutamadıkları için bu dizilimin yanlış olduğunu söyledi.

İstanbul, AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

39 yorum yapılmış

  • Kılıçarslan (4 yıl önce)
    Bu takım,Başakşehire karşı bu kadar hücumcu futbolcuyla oynamamalı,Fofana dediğiniz adam geldiğinden beri bir katkı vermedi,hemde her maç ilk on birde,onun yerine,hem sivası,hem başakşehiri orta sahada tutan oyun kurdurmayan kalabalık bir bir orta saha kurup oynatmama planıyla oynasa daha iyi olurdu,yoksa ŞAMPİYON mu olacağız,yada KÜME Mİ DÜŞECEĞİZdüşüncesi ile kulüp yönetilmez,yada HOCA TRANSFER istiyor diye gönderilmez,Sivastan 4 yedin,ikisi bireysel hata,bu 4 yedin gene hatalar zinciri devam etti ,inşallah bu hafta 5 yemeyiz,birinin bu takıma el atması lazım......................................
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Klüp başkanımızda bireysel hatalar yapıyor. Ve yapmaya devam ediyor Acguah İtalya klübü lecce ye satılmış.(İtalya spor gazetelerinde yayınlandı.)
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan Doğan (4 yıl önce)
    Hatay'ın hocası İlhan hocayı sezon başında alacaktık Göztepe aldı durum ortada veya Erol hocayı birakmayacaktik Sergen günübirlik yaşar onun beyni istanbuldadir Anadolu'da uzun süreli yapamaz eğer Kayseri Ankaragücü Antalya parasal yönden iyi olsalardı acaba durumumuz nasıl olurdu haftaya bu teknik ekip trapzonada kaybeder Malatya'ya şu anda alt liglerden iyi bir hoca veya süper ligden iyi bir yardımcı hoca lazım eğer tutarsa gelecek yılda devam ederiz tutmazsa yeni bir hocayla devam ederiz Erol hocayı da ilk defa hocaliga biz getirmedikmi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Ligde iyi durumda bile stada gitmeye vakit bulamayan taraftar, yorum yazmaya vakti bulabilmiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Beydağının Karı (4 yıl önce)
    Hocanın tecrubesizliği diyorum Başakşehir deplasmanına öyle cüretkar çıkılmaz defans sağlam orta sahada kalabalık tutulur yani ilk iş golü yememeye bakarsın denk gelirse kontradan 1 tane atarsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Celil (4 yıl önce)
    Malatya galip gelse süpriz olurdu. Normal sonuç. Hemen gemileri yakmayın. Birkaç oyuncu ve Yeni tek.dir.ile herşey hallolur. Yönetim bazen hata yapıyor olabilir. Hemen tü ka ka etmeyin. Diğer takımlara bakın her birinde çeşitli sorunlar var. Yapilacak iş ne biliyormusunuz bir kere olsun STADI TAM DOLDURMAK 90 +DAKIKA DESTEK. Lütfen bir kez deneyelim Neler değiştiğini göreceksiniz.iyi pazarlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu takım 10 maçta 1 galibiyet almış.Sen daha ne konuşuyorsun.?Durumun ne olduğunu görmek mi istemiyorsunuz.Bak Haftaya Trabzon maçı var.Bugün kadımpaşaya 6 tane attı.Ha bu ligde sana göre zayıf takım hangisi?Düşüşe geçmiş bir rize 5 hafta sonra ilk puanını bizi sahamızda yenerek aldı.Hatırladın mı?Körler,sağırlar birbirini ağırlar.Işler iyi değil bu takımı bu teknik ekibi zor günler bekliyor.Göz göre göre lades olmayalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kaçan (4 yıl önce)
    eğer ünal hoca gelmezse bu yönetimle hiçbirşey olmaz demektir. unal hoca hedefi olmayan takımla calışmam demiş. unal hoca gelmezse bundan sonra bu yönetim boyunca sürekli senede 2-3 hoca değiştiririz. kendi başarısızlıklarını sürekli hocaya yıkacaklar. bu kadroyla hiçkimse birşeyler yapamaz gibide duruyor. ciddi transferler yapmak lazım. inşallah ligde kalabiliriz bu yıl...
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Ne bireysel hatası ya takım ortada yoktur.guilherme,aquah ve hadebe nin sırtında giden bir takım nereye kadar gider.Kaleci farnolle bile şirazesinden çıkmış.tam bir komedi dükkanına dönmüş.Eski malatyasporun durumuna düşmeden aklımız başımıza gelmeyecekmi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Yorumcu (4 yıl önce)
    Bence yarım sezon için Hikmet Karaman veya Mesut Bakkal.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Büyuk başkana bu kadar yüklenmeyin quilherme nin bjk la görüştüğünü bile tv den öğrenen biri arti bir sürü futbolcu satıp paralarin ne olduğunu inanın kendi bile bilmiyordur ankaragücü haric tüm takimlar transfer yapti bizim tek transferimiz 37 yaşındaki umut Allah akıl fikir versin bunlara paralarinda hiç edildiği apaçık ortada kulübü birileri iyi sömürüyorr
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Adil başkanı yanlış yönlendirenler, sergen hocanın ayağını kaydırmak için entrikalar yapanlar ve Sergen hocanın gitmesine sevinenler için Eski Belediye meydanında ücretsiz KINA dağıtıldığı duyurusu yapılmaktadır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Ben şunu anlayamıyorum hem yeniliuorsun normal yenilebilirsin dikkat edin kaybettiğimiz maçlarda en az 3-4 sarı kart bir sonraki maçlarda zarar veriyorsunuz teknik heyet kart konusunda hiçmi uyarmiyormu bir sonraki maç trabzonla ön liberoda iki oyuncuda kart cezalısı Trabzon maçında kayıpla geçilecek yazık değil mi başakşehir Erol bulut tarzı oynayacaktı maçında kaybetmezdin kart cezalısı da olmazdı Trabzon maçında tehlikeye düşmezdi bir Sivas'ı Trabzon'un örnek alın hiç kart görüyormu ama bizim oyuncular kart almak için herşeyi yapıyorlar sonraki maçlarda oynamak için bunu bir izleyici olarak görüyoruz da teknik heyet niye bunları uyarmiyormu yada fakat etmiyor mu varmı öyle bişey ön liberonn ikiside aynı anda kart cezalısı olacak bunda iyi niyet görmüyorum kimse Malatya sporu üzerinde kendini görmedin kimse bu fedakar ve cefakar taraftarı üzmesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahap (4 yıl önce)
    Vaizin oğlu, geçen hafta bana dedinki sen çık oyna, niye bu hafta yorum yazmadın! Malatya belediyesi uyuyor, Adil Gevrek ve ekibi istifa etmelidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmetbb (4 yıl önce)
    Takım sahaya hiç iyi yayılamadı. Birbirinden kopuk oynadı. Oyuncular çok geniş bir alanda takım savunması yapamadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz hoca (4 yıl önce)
    Acilen Yeni bir iyi kaleciye ihtiyaç var. Başkan, Atan ile Tutan'ın iyi olması gerektiğini hiç futbol ile ilgisi olmayanlar bile bilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (4 yıl önce)
    Günümüz futbolunda artık güçlü takım zayıf takımı ezmiyor,parçalamıyor,yemiyor belli bir skor üstünlüğü oluştuktan sonra rölantiye alıp maçı bitiriyorlar dünkü maçın özet budur.Dedim diyeceğim süper ligin en BAŞARISIZ yönetiminin ta kendisidir yeni malatyaspor yönetimi üretmeyen ,şeffaflıktan uzak, bence işini taa en başından şansa bırakan bir yönetim modeli var bu çok net! Ligin ikinci yarısı başladı dua edelim altta ki takımlarda kıpırdama olmasında böyle bitirelim ligi.Dedim diyeceğim bu yönetimi baş tacı yapanlar yarın oldu da başarısız olundu örnek adil gevrek bıraktı başka biri geldi ve dedi ki takımın büyük borcu var işte o zaman çok samimi söylüyorum adil gevrek ve ekibinin can hıraş kalamşörlüğünü yapanlar ne diyecekler ???
    0
    0
    Yanıtla
  • Sedat Yamacı (4 yıl önce)
    Yönetim istifa
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya 44 (4 yıl önce)
    Yönetim istifaaa
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih Yavuz (4 yıl önce)
    yonetimin belediyenin takimin ust siralara gitmesi cok umurunda deilse kumede kalmak yeter diyorlarsa o zaman bu kadar para oyunculara bosa vermeyin gonderin gitsin. simdi ben sergen yalcina karsi idim ama geldi simdi yolun ortasinda hoca degistirmek buyuk risk. ya gelen hoca tutmazsa ne yapacaksin? 2 maglubiyette hop asagi. super lig bu acimasi yok. baskana tavsiyem aklini basina toplasin. ne yaptigini bilerek yapsin. super ligin kasar hocalarini gagalamazlar umarim sakat topculari gagaladiklari gibi. erol bulut gibi bi adami bulursaniz kacirmayin derim. piyasada hoca da yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vakur (4 yıl önce)
    Gece oldu , yorumları okuyanlar yattı. Yarın olsun. Biraz daha aklıselim yorum yazarsınız. Bu mağlubiyet supriz olmadığını biliyorsunuz. Haftaya stadı dolduralım , ....taraftar olamayan Klavye TENKİT direktörleri. İyi geceler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Konuş başkanım bir şeyler söyle susamakla olmaz y cook gecccc oacakkkkkķ saklanma adam gibi cik demeç ver ne olacak bu takimin hali
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeynel (4 yıl önce)
    Durum belli Bsk dan aciklama bekleniyor Sezon basi Kaleci Stoper kaliteli sag ve sol bek ve Atom karinca nin yeri UEFA Euro lig öncesi olmadi simdi bide elde olani bileti ni bile kendi ödeyip gönderecek kadar dalga gecer sorumsuz bir yönetimi kimse hakket miyo bir Malatyali ya yakismyayacak sonuclar alacagimiza 2.ci 3 cü ligi benimseyen taraftarlar cogalmaya basliycak Cünkü taraftarini hice sayan Baskan lar degil kulüp ve taraftar lar padisahdir unutmayin Ist sadece bu kulübe hinmetzelnde edenlersiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (4 yıl önce)
    Moral bozmak istemiyorum ama gördüğüm bir geçeğide buradan yazmadan geçemiyecem. Arkadaşlar Malatyaspor iyi yönetilmiyor bu yıl olmazsa önümüzdeki sezon bu takım küme düşecek evet bu takımı 2'ci ligden alıp süper lige çıkaranlar küme düşürenlerde yine onlar olacak. Birileri diyecekki yönetimi değiştiririz asla yönetim değişmeyecek burada bir rant var bu rantı kolay kolay terk etmeyecekler taki takım düşene kadar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Karnından yorum yapıyorsun.Ayıp ve günah hesaplarımı inceledin suyuzanda bulunma.Bir kaçta skor kötü ölçümü saldıracak yer arıyorsunuz.Altı senedir istikrarlı bir şekilde başkanlık yapıyor.Hangi yolsuzluğuna şahit oldunuz.Yüz kızartıcı bir suçmu işledi? Şunuda söyliyeyim televizyonun dışında başkanı görmüşlüğümde yoktur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Seyfo (4 yıl önce)
    Hala sorunu kadroda, teknik direktörde görenler var. Arkadaşım kulübün vizyonu yok, misyonu yok, amacı yok, hedefi yok. Tek istekleri var, süper ligde kalmak. Futbolcu yetiştirip satayım, genç futbolcular keşfedeyim, şampiyon olayım, avrupa kupalara gideyim falan hiçbir şey yok. Tek amaç kulübü süper ligde tutmak ve 35+ free futbolcu transfer etmek. Bu zihniyete bir de şükür edenler var. Sana ligde kalmak yetiyor ama bana yetmiyor arkadaş. Ben bu kadar ezik ruhlu değilim. Maçlarda rakip kollanır, yok yere ceza verilir sözü geçen olmaz, sürekli aleyhimize kararlar verilir kimse çıt demez. Bu ne ezik bir anlayıştır arkadaş? Sanki trilyonlarca dolar borcu var kulubün de transfer yapılmıyor, genç oyuncu alınmıyor, scouting yapılmıyor. Ne insanlar başımızda yönetici ya.
    0
    0
    Yanıtla
  • Teknik ekibi ,futbolcuyu bırak Klübün vizyonu yok,misyonu yok ne demek?Bu takımın birkere bu ligi sürdürebilir kadrosu olacak ki,bir hedef koysun.Vizyon ve misyon takımının kadrosu ile orantılıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dogru tespit
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (4 yıl önce)
    Bireysel hatta bu da takim olamadik demek onu demeye yüzleri yok bireysel deyip geçiyorlar Yazik bu hale nasil geldik erol hoca oyuncu aldi o gönderildi sergen yine ayni şimdi gelecek olan kimse o da yeni oyuncu istiyecek biz takim olamiyacağiz Bireysel hata deyip kendimizi kurtaracağiz bireysel hata yapanlari cezalandir bir daha yapmasin dur deyin mademki onu anliyorsunuz o zaman durdurun MALATYALI taraftarlark bu kadar üzmeye hakiniz yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih Yavuz (4 yıl önce)
    yedigimiz gollere baktim. basaksehir cok klas goller atti. adamlar bilerek top oynuyor. attiklari goller siradan goller deil. maglubiyet normal. sergen yalcin tatil yaptirmis kampta oyunculara. basaksehirin gomlek ustunlugu var. bizim 11 de olan azubuke ve aleksic yedek olduguna gore dusunun gerisini
    0
    0
    Yanıtla
  • Güzel bir açıklama başakşehir takımındaki oyuncu zenginliğini çoğu taraftarımız malasef göremiyor. sonrasında yönetim istifa diye naralar atıyorlar ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Konu başakşehir değil.9 haftada 1 galibiyet almış bir takımdan bahsediyoruz.Takımdaki Eksik yerler herkes tarafından bilinmesine rağmen sayın başkan ısrarla iyi bir takımız dediği takım artık dörder dörder yemeye başladı.O iyi bu iyi.Bu ligde kötü takım hangisi?Daha iki hafta önce kendi sahamızda Rizeye yenildik.Ezbere yorum yapmayın.Kendinizi kandırmayın.Yazık oluyor bu takıma.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkı (4 yıl önce)
    Takımda antrenör değil başka bişey eksikliği var , huzursuzluk var gibi, o çözülmedikçe morinho da gelse hiçbişe değişmez...
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu takımın klüp başkanı da,Teknik heyetide,mevcut kadrosuda sıkıntılı.Samanlıkta iğne aramayan.Açık ve net olun.Bu takım 9 haftada 1 galibiyet almış.Daha neyin eleştirisini yapıyorsun.Bu klüp kullanılıyor kardeşim.Bakarmısınız.Sene başından beri Gidene kadar sergen yalçın en az 2 yada 3 iyi oyuncuya ihtiyacımız var dedi.36 yaşına gelmiş bedelsiz bir oyuncuyu transfer olarak lanse ettiler.Kimi kandırıyorsunuz?
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (4 yıl önce)
    Ali ravcı konuşsaydi çok bilmiş transferleri youtube den alan takimi milyonlarca euro zarara uğratan ali ravci ve Adil gevrek acil istifa etmeli takim resmen kaos da
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Yılmaz (4 yıl önce)Neco isimli kullanıcı yorumuna
    Teknik direktör belgesi yok ki konuşa
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen adam 2 yıldir teknik direktör olcam diyor ama kapasitesi ortada sadece dia transferi bu kulübe 3 milyon euro dan fazlaya mal oldu gelir gider dengesi kime ne harcandı söylenmiyor sadece rahman buģra bile 300 bin euro aliyor düşünün
    0
    0
    Yanıtla
  • Skor kötü olunca sallayın gitsin.Senin takımında transfer edildiğinde kamuoyunda olumlu bakılan Dia transferi şimdi tencit plağı gibi.gündeme getiriliyor.Transferde yüzde onluk önbeşlik fire olabilir.Büyük takımlar yaptıkları yanlış transferlerle batmaktalar .Bu nedenle Fatih Terim’de dahil bu ülkeyi terketmeleri gerekir.Sizin gibilere el insaf diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor bir Gs,BJK yada Fb değil.Onlar gün gelir 10 milyon euroluk oyuncuda bile yanlış yaparlar ama o geniş kadroları içinde göze gelmez.Ama tüm bütçesi 17 milyon olan eksikleri olan yedekleri bile vasatın altında olan bir Malatyaspor için bu çok ama çok büyük bir rakam.Burada klübü resmen yemişler.Salla gitsin.
    0
    0
    Yanıtla