SON DAKİKA
SON DEPREMLER

20 İlde Yapılacak

A- A+ PAYLAŞ
Kırsal Kalkınma Bileşeni kapsamındaki yatırımlara ilişkin dördüncü başvuruların 19 Aralık gününden itibaren ilana çıktığı duyuruldu. 
 
TKDK Malatya İl Koordinatörlüğü tarafından konu ile ilgil yapılan açıklama şöyle; 
 
"Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının ilgili kuruluşu olan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), Türkiye Cumhuriyeti adına Avrupa Birliği’nin Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı olan IPA’nın Kırsal Kalkınma Bileşeni kapsamında uygulanacak yatırımlara ilişkin 19.12.2011 tarihinde Dördüncü Başvuru ilanına çıkmış bulunmaktadır. Yayınlanan ilan çerçevesinde proje başvuruları 01 Şubat – 20 Şubat 2012 tarihleri arasında, içinde Malatya’nın da olduğu 20 ilde yapılabilecek.
 
IPARD programı fonları, Tarım sektöründe ve kırsal alanda faaliyet gösteren üreticilerimizin, özel sektörün ve potansiyel yatırımcıların Tarım ve Kırsal Kalkınma alanında desteklenmesi amacı ile uygulamaya konulacak ve AB hibe fonları kırsal kesimde yaşayan halkımıza, çiftçilere ve tarım sektöründe faaliyet gösteren firmalara projeler karşılığında ve sözleşmelerine uygun olarak kullandırılacaktır. Konuyla ilgili konuşan TKDK İl Koordinatörü Mehmet H. DERE,  Türkiye Cumhuriyeti ve AB eş finansmanından oluşan fonlarda fon kaybının yaşanmaması için yoğun çaba harcadıklarını, bu noktada kurum olarak gösterdiğimiz çabanın yanında üreticilerimizin ve yatırımcılarımız da hazırlayacakları kaliteli projeler ile bizlere destek olmasını istiyoruz dedi. Dördüncü proje başvuru çağrı dönemi için toplam bütçenin yaklaşık 75 milyon avro olduğunu dile getiren DERE, IPARD programının Malatya’da yeni istihdam alanları yaratarak Malatya ekonomisinin gelişmesine katkıda bulunacağının altını çizdi.
 
IPARD programı ve Malatya ilinde desteklenecek alanlar hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyen yatırımcılar TKDK resmi internet sitesi www.tkdk.gov.tr, 444 85 35 proje yardım masası hattı ve İl Koordinatörlüğünün Milli Egemenlik Cad. No:57 adresindeki hizmet binasında oluşturulmuş yardım masasına başvurabilirler. "

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız