SON DAKİKA
SON DEPREMLER

20 Metrelik Kuyuya Düştü, Boğuldu

0
Güncellendi - 2017-04-18 04:05:06
20 Metrelik Kuyuya Düştü, Boğuldu
A- A+ PAYLAŞ

Bahçesindeki su kuyusuna düşen 65 yaşındaki şahıs boğularak hayatını kaybetti.

Olay, saat 11.40 sularında  Erenli Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre; bahçesinde çalışmaya giden 65 yaşındaki Vahap Bağ adlı vatandaş, burada çalışırken 20 metre derinliğindeki su kuyusuna düştü.

İhbar üzerine olay yerine giden Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, burada 20 metre derinliğinde olan ve içerisi 10 metre yükseklikte su ile dolu olan kuyunun içerisine girdiler.

Çalışmalar sonucunda kuyudan çıkartılan Vahap Bağ’a müdahale eden 112 acil servis ekipleri, şahsın ölmüş olduğunu tespit ettiler.

Cenaze otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mehmet Doğan (6 yıl önce)
    Erenli mahallesinin Battalgazi'ye bağlı olduğundan haberi olmayan Ey Malatyahaber!
    0
    0
    Yanıtla