SON DAKİKA
SON DEPREMLER

20 Milyonluk İhaleye 3 Teklif

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:26:51
20 Milyonluk İhaleye 3 Teklif
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde yapmayı planladığı kaldırım, yürüyüş ve bisiklet yollarının yapımı amacıyla düzenlediği ve maliyeti 20 Milyon 102 bin TL olan ihalede, en düşük teklifi, yaklaşık % 50 kırımla, yönetim merkezi Elazığ’da olan Baysaklar İnşaat’ın verdiği öğrenildi.

Esenlik Ltd. Şti.’nin de katıldığı ve 13 milyon 656 bin TL 591 TL ile en yüksek teklifi verdiği ihalede, Baysaklar İnşaat 10 milyon 677 bin 537 TL ile en düşük teklifi veren firma oldu.

Diyarbakır merkezli Hisamioğlu İnşaat ve Örensan İnşaat firmalarının ortaklaşa verdiği teklifin ise 13 milyon 443 bin 752 TL olduğu belirtildi.

İhalede en düşük teklifi sunan ve Osman Baysak, Caner Özkan yönetimindeki Baysaklar İnşaat’ın dosyasında eksik evrak olduğu belirtildi. 

İhale sonucunun, dosyaların incelenmesi sonrasında belirleneceği ve taraflara yazılı olarak bildirileceği belirtildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız