SON DAKİKA
SON DEPREMLER

20 Şehit Annesini Ağırladılar

0
Güncellendi - 2018-05-16 02:09:52
20 Şehit Annesini Ağırladılar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Ali Kaban'ın eşi Neriman Kaban 'Gönül Elçileri' projesi kapsamında şehit anneleri ile bir araya geldi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve İl Müftülüğünce desteklenen program Polisevinde gerçekleştirildi. Programa Vali Ali Kaban'ın eşi Neriman Kaban ile birlikte 2.Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu’nun eşi Aynur Kocaoğlu, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal’ın eşi Kadriye Urhal ve şehit anneleri katıldı.

20 şehit annesinin katıldığı “Şehit Tahtında Rabbe Gülümser” programında, dünya hayatının geçiciliği, imtihan ve sabır konuları ele alındı.

Program öncesi şehit anneleri ile tek tek ilgilenerek hoş geldiniz diyen Neriman Kaban yaptığı konuşmasında, “Polislerimiz, Anneler gününde Şehitlerimizin annelerini kendi anneleri ile birlikte arayarak anneler günlerini kutladılar. Yine huzurevinde kalan yaşlılarımızda dün itibariyle çok güzel sevgi ve muhabbet dolu mesajlar aldılar, ondan eminim. Biz bugün burada anneler gününde yapamadığımız programı yapıyoruz hem de Müftülüğümüz ile gerçekleştirdiğimiz “Şehit Tahtında Rabbe Gülümser” projesi kapsamında yeniden sizlerle beraberiz. Biz bundan önce yine şehit yakınlarımızla belirli aralıklarla bir araya geldik. Bu vesileyle sizlerle tanışmak, acınızı biraz olsun hafifletmek, şehitlerimizin emaneti olan sizlere vefa borcumuzu ödemek bizim duygularımız arasında. Ümit ediyorum sizlere bu anlamda bir nebzede olsa güzel bir an yaşatabiliriz. Dualar edilecek, Kuran'ı Kerim okunacak, biz manevi olarak şehitlerimize ikramlarımızı göndereceğiz. Ben hepinizi en kalbi duygularla selamlıyorum, muhabbetlerimi sunuyorum ve hoş geldiniz diyorum” dedi.

Program sonunda Neriman Kaban şehit annelerine Kur'an-ı Kerim, Türk Bayrağı ve şehitlerin fotoğraflarını takdim ettiler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız